HANA ZAGOROVÁ

NA PODZIM NOVÉ ALBUM

V těchto dnech ve studiu Dana Hádla vzniká nové album Hany Zagorové, které vyjde na konci září u vydavatelství Supraphon. Na novince budou především domácí písničky mladých autorů, někteří s Hanou Zagorovou již spolupracovali na předešlém, zlatou deskou oceněném albu O Lásce, které vyšlo v roce 2016.

„Potěšilo mne, že mi písničky napsali autoři, kteří sami i zpívají. To nebývá až tak obvyklé. Třeba Marek Ztracený mi napsal dvě krásné písničky a podle jedné z nich se asi bude celé album jmenovat. Dvě písničky složila Radůza, jednu hezčí než druhou, přispěli i Xindl X, Martin Chodúr, Kuba Kubín nebo Hynek Toman ze skupiny Support Lesbiens. A také Jiří Březík, který už pro mne napsal posluchači stále žádané hity jako Je naprosto nezbytné, Za každou chvíli s tebou platím nebo Navěky zůstane čas. Jirka pro mě píše nejen krásné písničky, ale vystupuje se mnou i na mých koncertech jako sborista a kytarista,“ uvedla Hana Zagorová.

Hana Zagorová letos potěší své fanoušky hned několika vystoupeními na letních scénách a festivalech. S Boom!Bandem Jiřího Dvořáka se představí 2. června na festivalu Okoř se šťávou, 7. července na Vysočina festu v amfiteátru v Jihlavě a také se na ni mohou těšit návštěvníci oblíbené pražské Letní scény na Vyšehradě, kde vystoupí 24. srpna.

LETNÍ KONCETY HANY ZAGOROVÉ S BOOM!BANDEM JIŘÍHO DVOŘÁKA

1. 6. – Zámek Lemberk
2. 6. – Okoř – open air festival
6. 7. – České Budějovice – Letní scéna
7. 7. – Vysočina fest – Amfiteátr Jihlava
24. 8. – Vyšehrad – Letní scéna
25. 8. – Protivín – Letní scéna

Více na: http://www.zagorovahana.cz/modules.php?…