NA DOSLECH – ČERVEN/ČERVENEC

NEWSLETTER O NOVINKÁCH

Přečtěte si aktuální letní dvojčíslo našeho magazínu NA DOSLECH a poznejte více z nové produkce vydavatelství Supraphon. Novinky, rozhovory i reportáže pěkně pohromadě právě zde!

Na titulní straně je Štefan Margita, kterému jsme u příležitosti vydání CD Mapa lásky položili několik otázek na tento nevšední, šansonový projekt. Další články představují již velmi očekávaná nová alba Karla Gotta Ta pravá a Marka Ztraceného Vlastní svět. Supraphon nyní také vydal druhé best of album Vladimíru Mišíkovi. Jmenuje se Životní režim a CD je zabalené v krásném designovém obalu od Karla Halouna a Luďka Kubíka. V aktuálním čísle našeho newsletteru píšeme o novince kapely Poletíme? Chce to hit. V článku upozorňujeme na skvělou recenzi i řadu letních vystoupení. Dále na vás čekají zajímavé rozhovory s Oldou Říhou z Katapultu a Milošem „Dodo“ Doležalem ze Zemětřesení.

Květnové NA DOSLECH se zmiňuje i o výpravném kompletu nahrávek mistra slova Miroslava Horníčka a celé řadě novinek věnovaných především dětským posluchačům. Příznivcům klasické hudby tentokrát představujeme v rozhovoru s klavíristou Janem Bartošem jeho nové album věnované sonátám Ludwiga van Beethovena.

To všechno a ještě mnohem více je vám teď doslova NA DOSLECH!

OBSAH:

ŠTEFAN MARGITA – Mapa lásky
KAREL GOTT – Ta pravá
MAREK ZTRACENÝ – Vlastní svět
VLADIMÍR MIŠÍK – Životní režim & Královský večer
POLETÍME? – Chce to hit!
KATAPULT – Essential – Zlatá kolekce
ZEMĚTŘESENÍ – jubilejní edice
MIROSLAV HORNÍČEK – Dobře odtajněný Horníček
PRO DĚTI – princezny, prasátko Pigy, TvMiniUni, Pan Tau, Mánička a Ferda
JAN BARTOŠ – Klavírní sonáty Ludwiga van Beethovena

NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:
https://www.supraphon.cz/…ervenec-2018?…

NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde: https://www.supraphon.cz/…y/na-doslech