IMODIUM A PORTLESS

SPOLEČNÉ TURNÉ

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6391-2

Kapely Imodium a Portless vyrazí na společné podzimní No Man Tour 2018. Název turné No Man je zároveň i název společného singlu, který obě kapely v současné době dokončují. Dva osobité hlasy frontmanů Kryštofa Michala a Thoma Frödeho v singlu doplní i rapper Henry D, který již delší dobu spolupracuje s kapelou Portless.

„Hlavní myšlenkou turné (i singlu) No Man je stádovité chování společnosti a její hloupnutí. Narážíme na to, že člověk je chytrý tvor, ale dav je hloupý. Je to jistý druh protestu," říká Kryštof Michal.

Na společném turné, které obsahuje hned devět zastávek napříč Českou republikou zazní premiérově i nový singl No man v koncertním provedení obou kapel. V setlistu Imodium ale samozřejmě nebudou chybět ani písně z loňského, vřele přijatého nového řadového alba Element.

„Vyrazit na turné s Portless je skvělý nápad a jsem rád, že ta možnost přišla. Máme mnoho společného, nejen ve vnímání hudby, ale společnosti jako takové. Jsme přesvědčeni, že tak to mají i fanoušci obou kapel,“ říká Thom Fröde.

Jednotlivé zastávky turné:

26.10. Liberec Bunkr Rock Club
02.11. Svitavy Tyjátr Club
03.11. Broumov KD
10.11. Krnov Kofola Music club
22.11. Praha Rock Café
30.11. Brno Metro Music Bar
01.12. Nový Jičín Music Club Drago
07.12. Plzeň Buena Vista Club
08.12. Chrudim R-klub

Více info na:
www.portless.cz
www.imodiumband.cz

Připojené video