NELLY

NOVÝ KLIP

Klip k chytlavé písničce Nad hladinou je venku! Mladá, talentovaná zpěvačka a herečka Nelly si plní své sny a právě teď vydala klip k prvnímu singlu z debutového EP, které vyjde v září u Supraphonu. Už teď můžeme prozradit, že v rámci debutového EP o NELLY ještě hodně uslyšíme.

„Na natáčení klipu Nad hladinou budu dlouho vzpomínat, protože patří k mým nejhezčím, ale zároveň nejnáročnějším a nejzajímavějším. Nejhezčí proto, že jsme se sešli skvělý tým lidí, užila jsem si spoustu krásných outfitů, bavila mě scéna a taneční choreografie. Tanec mě moc baví a tak jsem se rozhodla mu věnovat víc dál a využít ho při svých dalších písničkách. Nejzajímavější bylo tančení na vodě a určitě je hodně působivé stříkání vody z bubnů. Voda se prolíná celým klipem. Nejnáročnější bylo potápění pod hladinou. Točili jsme to v Aquapalace a ze začátku jsem měla docela obavu z té 8 metrů hluboké potápěčské jámy. Taky moc dlouho nevydržím s dechem pod vodou, ale zvládla jsem to a vznikly krásné záběry hlavně díky režisérovi Ondrovi Urbancovi. Chci moc poděkovat všem, kdo se na klipu podíleli, nejvíc Jakubovi Kotkovi, že do toho šel se mnou,“ říká o zážitcích z natáčení Nelly Řehořová a Jakub Kotek dodává: //„Byla to zábava a Nellča je profík takže to mělo to krásně odsýpalo. Natáčení ve vodě bylo náročnější, ale umím dýchat pod vodou takže pohoda.“/

Leitmotivem textu jsou vztahy, a tak není divu, že režisér klipu Ondřej Urbanec do hlavní role vedle Nelly obsadil atraktivního mladíka, moderátora Jakuba Kotka aka Koťáka. V několika scénách oba protagonisty poslal, vzhledem k názvu písničky docela symbolicky, hluboko pod hladinu. Natáčelo se v ateliéru Pokrok a aquaparku Čestlice, což si všichni náležitě užili. Scénu vytvořila Andrea Katonová, make-up Koki 9, styling vlasů Zuzana Chromečková. Autorem exkluzivních fotografií v příloze, které byly vyfoceny během natáčení je Michal Budinský.

Připojené video