BARBORA POLÁKOVÁ VYDÁ VINYL

A NABÍDNE UNIKÁTNÍ MERCHANDISE

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6389-2

V polovině horkého léta spouští populární zpěvačka a herečka Barbora Poláková svůj exkluzivní e-shop, kde fanoušci, ale i milovníci módních vychytávek najdou kompletní nabídku jejího nového merchandise. Kolekce, které byla doposud v prodeji pouze na vybraných koncertech Polákové, vznikla v režii stylistky Terezy Kytkové, Vojty Novotného (střih) a Lucie Tomiškové (kresby) a je inspirovaná novým, skvěle hodnoceným albem ZE.MĚ, které vyjde 31. srpna také na LP.

Podobně vřele je přijímán i nový merchandise, který byl vytvořen od první do poslední nitky v České republice a na rozdíl od obvyklých kapelních triček zaujme neotřelým, stylovým designem a zpracováním, které potěší ruce i oči. „Dokonce i látky jsou tkané v Čechách, takže můžete mít jistotu, že na výrobě se nepodílelo žádné dítě ani člověk pracující v nelidských podmínkách,“ dodává Poláková.

Ať už jde o tílka nebo šaty s kšandami, trika a mikiny či hravá tetování, každá položka Bářina nového merchandise je podobně osobitá jako ona sama. Jednoduchost střihů kombinovaná s vtipnými a zajímavými detaily, jako jsou úryvky textů z alba ZE.MĚ nebo funkční vychytávky v podobě dírek na sluchátka, která k vybraným kouskům dostanete jako bonus, dělá z celé kolekce nejen skvělý doplněk k hudební tvorbě Báry Polákové, ale také perfektní fashion záležitost, s kterou zazáříte na party i v zaměstnání.