POCTA PAVLU BOBKOVI

KONCERT

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6290-2

Pocta Pavlu Bobkovi aneb vzpomínka hudbou, slovem a obrazem v Divadle Bez Zábradlí se uskuteční v neděli 16. 9. 2018

Pořadatelé zvou na speciální koncert spojený s uctěním památky zpěváka Pavla Bobka, legendy českého rokenrolu a country music, na kterém vystoupí například Marie Rottrová, Petr Janda, Robert Křesťan, Kateřina García, Katrin Bobek, Pavlína Jíšová a další. Hudebníky doprovodí kapela Druhá tráva.

Mluveným slovem na zpěváka zavzpomínají jak jeho spolužáci z dob studií a umělečtí kolegové, jako je architekta Eva Jiřičná, herec Petr Nárožný nebo Luděk Sobota, Yvonne Přenosilová, Lída Noppová, tak i například hudební kritik Jiří Černý nebo textař a publicista Jiří Poštulka. Koncert nabídne také projekci fotografií Alana Pajera.

Návštěvníci se mohou těšit na klasické Bobkovy hity, jako je například duet s Marií Rottrovou S tím bláznem si nic nezačínej nebo skladby Veď mě dál, cesto má, Oh, Ruby a další známé songy.
Supraphon před časem vydal kolekci 8CD obsahující alba Pavla Bobka z archivů Pantonu a Supraphonu. Zahrnuje nejslavnější část jeho sólové tvorby, tedy sedm alb, vydaných od poloviny sedmdesátých do poloviny devadesátých let, a navíc bonusové cédéčko se singly a dalšími zajímavostmi z let 1969 až 1992 v remaste­rovací zvukové péči studia Sono.

Kolekce na Supraphonline: https://www.supraphonline.cz/…4212-elpicka

Připojené video