NA DOSLECH – ZÁŘÍ

NEWSLETTER O NOVINKÁCH

Přečtěte si zářijové číslo našeho magazínu NA DOSLECH a poznejte více z produkce vydavatelství Supraphon. Novinky, rozhovory i reportáže pěkně pohromadě právě zde!

Na titulní straně je skupina Olympic, která nyní po 50 letech od vydání legendárního alba Želva připravila novinku – album Trilobit! V úvodu také představujeme novou desku písničkáře Tomáše Kluse, který ji výstižně pojmenoval Spolu.
V zářijovém NA DOSLECH upozorňujeme i na novinku zpěvačky Hany Zagorové. Její album Já nemám strach je naplněné písničkami mladých a často i zpívajících autorů. Pozornost jsme také zaměřili na začínající zpěvačku a herečku Nelly, které vychází debut (EP) nazvaný V okamžiku.

V aktuálním NA DOSLECH přinášíme rovněž zprávy o narozeninovém ohlédnutí Karla Plíhala v kompletu Alba a bonusy 1984 – 1990. Jedná se o CD, jenž mapuje jeho první dvě alba a singly i nahrávky, které nebyly zatím zveřejněné.

Měsíc září v produkci Supraphonu patří i dvěma audioknihám. Pane Bůh, tady Anna je skvěle interpretačně pojatá Bárou Hrzánovou s jedinečným hudebním vkladem Anety Langerové. Příběhy českých knížat a králů spisovatelky Aleny Ježkové zase daly hereckou příležitost Janu Potměšilovi, Kryštofu Rímskému, Kristýně Bokové a také její sestře Jenovéfě.

Na závěr našeho bulletinu najdete kompletní informaci, co nového pro podzimní období chystá Supraphon v oblasti klasické hudby.
To všechno a ještě mnohem více je vám teď doslova NA DOSLECH!

OBSAH:
OLYMPIC – Trilobit
TOMÁŠ KLUS – Spolu
HANA ZAGOROVÁ – Já nemám strach
NELLY – V okamžiku
KAREL PLÍHAL – Alba a bonusy 1984 – 1990
HRZÁNOVÁ & LANGEROVÁ – Fynn: Pane Bůh, tady Anna
ALENA JEŽKOVÁ – Příběhy českých knížat a králů
NOVINKY KLASIKY – Baborák, Pecková, Kahánek, Pavel Haas Quartet ad.

NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:
https://www.supraphon.cz/…ch-zari-2018?…

NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde:
https://www.supraphon.cz/…y/na-doslech