TAJEMNO KOLEM NÁS

PhDr. Miroslava Mašková

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6476-2

Vydavatelství Supraphon vydalo 21. září 2018 audioknihu Tajemno kolem nás. Autorka, zkušená psycholožka a léčitelka PhDr. Miroslava Mašková, společně s herečkou Naďou Konvalinkovou představuje posluchačům rozmanité možnosti a způsoby pro dosažení harmonie těla a duše. Vznikl tak průvodce alternativními formami léčby (krystaloterapie, barevná terapie, květinová terapie dr. Bacha, aromaterapie a další) s řadou praktických rad a metod. Kniha Tajemno kolem nás vyšla již v několika vydáních a patří mezi nejznámější tituly domácí esoterické literatury. Nyní mají posluchači a posluchačky možnost si ji poslechnout i jako audioknihu. Mluvené slovo doplňuje relaxační hudba Roberta Jíši, známého zejména jako skladatele new age a filmové hudby.

Tajemno kolem nás rozebírá vztah člověka ke světu a přírodě. Lidstvo bez přírody nemůže existovat. I z tohoto důvodu by jí měl člověk pomáhat a chránit ji. Hned v úvodu autorka poznamenává: „Největší tajemství je v nás samých – až na dně naší duše. Tam je ukryt pramen veškerého poznání.“ Toto motto provází i celé CD. Audiokniha je souhrnem nejdostupnějších metod alternativního způsobu léčení. Slouží k základní orientaci a posluchač se na základě studia daných kapitol může rozhodnout, která terapie jej oslovila a kterou tematikou se chce zabývat podrobněji.

PhDr. Miroslava Mašková je psycholožka, novinářka, léčitelka, publicistka, textařka a autorka úspěšných CD: Usínání s Anděly, hudebně relaxačního CD pro dospělé i děti, Srdce dokořán s hudbou Petra Maláska, Cestou duhy, Živá voda, Slunce Země, Oblaka ticha, Léčivý oheň, Noc a den s hudbou Roberta Jíši (vydal Popron Music). Je také autorkou knih: Tajemno kolem nás a Tajemno v nás. Pořádá semináře v tuzemsku i v zahraničí, vede poradnu Esotera.

Slavnostní křest audioknihy proběhne 4. října v 17 hodin v prodejně Supraphon Musicpoint, Jungmannovo náměstí 17 za účasti PhDr. Miroslavy Maškové, herečky Nadi Konvalinkové i autora hudby Roberta Jíši a speciálních hostů, kterými budou ing. Jiří Hrabák, hudební skladatel Jan Jirásek a výtvarnice Vladislava Jirásková. Zde si posluchači budou moci audioknihu od tvůrců nechat podepsat.

UKÁZKY na Supraphonline: https://www.supraphonline.cz/…no-kolem-nas
FB EVENT KŘTU: https://www.facebook.com/…422857026781