HANA ZAGOROVÁ

POKŘTILA NOVÉ ALBUM

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6539-2

Stálice naší populární hudby Hana Zagorová vydala na konci září nové album, které nazvala podle písničky zpěváka a skladatele Marka Ztraceného „Já nemám strach“. Album se týden po zahájení prodeje ocitlo na 1. místě hitparády nejprodávanějších CD, kterou sestavuje IFPI – ČR.

Včera v podvečer na pražské náplavce v lodi Matylda se setkali přátelé a spolupracovníci Hany Zagorové, aby společně oslavili zrod jejího nového alba. CD a vinyl pokřtila Dagmar Havlová. Mezi hosty byli také autoři nových písniček: Ondřej Ládek (Xindl X) či Hynek Toman ze skupiny Support Lesbiens, začínající zpěvák a skladatel Kuba Kubín a hitmaker Jiří Březík, který v minulosti Zagorové složil velký hit „Je naprosto nezbytné“. Křtu se také účastnila ředitelka vydavatelství Supraphon Iva Milerová a producent posledních tří alb Hany Zagorové Luboš Kříž.

„Písničky, které jsem vybrala na svoji novou desku, mi pomohly uvědomit si, jak je zbytečné se bát věcí, které nemůžete ovlivnit, jako je běh času, a o kolik více se bojím lží, lhostejnosti, zloby a života bez lásky, i když se s nimi bojovat dá,“uvedla Hana Zagorová.

Album Hany Zagorové – „Já nemám strach“ obsahuje celkem dvanáct písní, které aranžoval Daniel Hádl, jenž se postaral i o hudební produkci. Novinku vydal Supraphon na CD i na vinylu a samozřejmě, že je již také k dispozici v digitálních formátech.

Video:
https://www.youtube.com/watch?…

Připojené video