DALIBOR JANDA

MEGAKONCERTY „65“

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6527-2

Letos v březnu oslavil Dalibor Janda pětašedesáté narozeniny. Po vydání hitového „best of“ dvojalba si je také připomíná na speciálním koncertním turné po Česku i Slovensku. V rámci něho se zastaví i v brněnském Bobycentru, kde vystupoval naposledy v devadesátých letech.

Na brněnském megakoncertě, stejně jako na celém turné, zazní nejznámější Jandovy hity včetně písní Hurikán, Hráli jsme kličkovanou, Jahodový koktejl, Padá hvězda, Tisíckrát krásnější nebo Kde jsi. Exkluzivním hostem bude dcera hlavního protagonisty Jiřina Anna Jandová.

Dalibora Jandu doprovodí kapela Prototyp. „Mám tam dva muzikanty, co se mnou jezdili už v osmdesátých letech, kdy jsem dokonce získal třikrát za sebou Zlatého slavíka. Fanouškům předvedeme, že to pořád funguje,“ říká zpěvák.

K narozeninám sobě i svým příznivcům nadělil dvojalbum nazvané Velký flám s podtitulem Zlaté album, na kterém se poprvé společně objevují jak klasické nahrávky z katalogu Supraphonu, tak písně, které po roce 1992 vycházely v Jandově vlastní nahrávací firmě. Jde tak o unikátní a zcela první ucelený výběr originálních dobových nahrávek.

MEGAKONCERTY DALIBOR JANDA A PROTOTYP „65" – Říká si Hurikán!

06. 10. Horažďovice – Kulturní dům
10. 10. Bánská Bystrica – Športová hala Dukla
26. 10. Pardubice – PVV Ideon
31. 10. Brno – Bobycentrum
22. 11. Chornice – Kulturní dům
24. 11. Chornice – Kulturní dům
01. 12. Velký Grob u Sence – Kulturní dům
05. 12. Bratislava – Istropolis

Připojené video