IMODIUM A PORTLESS

SPOLEČNÉ TURNÉ A KLIP

Právě probíhající turné kapel Imodium a Portless dostalo název podle společného singlu No Man, který pro tuto příležitost obě kapely nahrály. K singlu vznikl i výpravný videoklip, který bude pro mnohé kontroverzní.

Videoklip, se natáčel v karlínských kasárnách a kromě členů obou formací, v něm vystupuje i rapper Henry D, který dlouhodobě hostuje v kapele Portless. Na své si přišli i fanoušci obou kapel, kteří byli k natáčení přizváni s příslibem nevšedního a divokého zážitku.

„Bylo úžasný vidět a cítit, jak všichni vědí, proč tam jsou. O co nám společně jde. Touto písní jsme chtěli dát najevo protest proti stádovitosti a lenosti společnosti v současné době plné konzumu a tlaku korporátů,“ vysvětluje Tomáš 'Thom” Fröde, frontman kapely Imodium.

Vznik videa byl produkčně velmi náročný o čemž vypovídá i to, že přípravy trvaly bezmála tři měsíce. Režie klipu se ujal bubeník kapely Portless Zbyněk Raušer.

„Natáčení, bylo jedno z nejrozsáhlejších, co naše kapely zažily. V jeden moment bylo na place více jak sto lidí. Komparz, štáb, pyrotechnici a další. Pikantní bylo, že na některé záběry byl pouze jediný pokus, což je vždy velice náročné“ dodává Kryštof Michal, zpěvák kapely Portless.

Termíny turné NO MAN:

02.11. Svitavy, Tyjátr – alternative Club
03.11. Broumov KD Střelnice
10.11. Krnov, Kofola Music Klub
28.11. Praha, Rock Café
30.11. Brno, Metro Music Bar
01.12. Nový Jičín, Music Club Drago
07.12. Plzeň, Buena Vista Club
08.12. Chrudim, R Klub

Připojené video