NA DOSLECH LISTOPAD

NEWSLETTER O NOVINKÁCH

Přečtěte si listopadové číslo našeho magazínu NA DOSLECH a poznejte více z produkce vydavatelství Supraphon. Novinky, rozhovory i reportáže pěkně pohromadě právě zde!

Na titulní straně je Lady soul – tedy stálice naší populární hudby Marie Rottrová, která přichystala speciální výběr ze svých soulových nahrávek. V úvodu také představujeme druhé album talentované producentky a zpěvačky Never Sol, které pojmenovala Chamaleo.

V listopadovém NA DOSLECH upozorňujeme i na výběrová alba Evy Olmerové, Václava Neckáře či Oldřicha Veselého. Přečtěte si také o audioknize Pane Bůh, tady Anna, která vznikla ve skvělé interpretaci Báry Hrzánové s jedinečným hudebním vkladem Anety Langerové. V aktuálním NA DOSLECH je s nimi rozsáhlý rozhovor.
Mezi dalšími zajímavými rozhovory přinášíme ten s Hanou Zagorovou, tvůrci audioknihy Příběhy českých knížat a králů a také s PhDr. Miroslavou Maškovou a Naďou Konvalinkovou k audioknize Tajemno kolem nás.

Na závěr našeho bulletinu našla svůj prostor klasická hudba. Je zde rozhovor s Radkem Baborákem a článek o vzniku nahrávky pastorální opery Bohuslava Martinů Čím lidé žijí. Tato nahrávka s Českou filharmonií byla poslední pod taktovkou Jiřího Bělohlávka.
To všechno a ještě mnohem více je vám teď doslova NA DOSLECH!

OBSAH:

MARIE ROTTROVÁ – Lady Soul
NEVER SOL – Chamaleo
HANA ZAGOROVÁ – Já nemám strach
VÁCLAV NECKÁŘ – Balady
EVA OLMEROVÁ – Čekej tiše
OLDŘICH VESELÝ – Černý racek
HRZÁNOVÁ & LANGEROVÁ – Fynn: Pane Bůh, tady Anna
MILOSLAV ŠIMEK & LUDĚK SOBOTA – Komplet
TŘI OŘÍŠKY PRO POPELKU – filmová hudba
KDO ZACHRÁNÍ PIŽĎUCHA – Onder, Banga, Batulková ad.
ČESKÁ KNÍŽATA A KRÁLOVÉ – Boková, Potměšil, Rímský ad.
TAJEMNO KOLEM NÁS – PhDr. Mašková, Konvalinková
RADEK BABORÁK – Mozart
BOHUSLAV MARTINŮ – Čím lidé žijí

NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:
https://www.supraphon.cz/…istopad-2018?…

NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde:
https://www.supraphon.cz/…y/na-doslech