KAREL GOTT

TA PRAVÁ NA VINYLU!

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6525-1

V pátek 16. listopadu 2018 vyjde novinkové album Ta pravá Karla Gotta na vinylové desce! Kompletní obsah úspěšného cédéčka byl převeden do formátu gramofonové desky, která činí z titulu nový zážitek. LP je vybaveno texty písní a aktuálními fotografiemi Ondřeje Pýchy. Vydání novinky Karla Gotta na vinylu dává také mimořádnou příležitost všem opravdovým fanouškům: prvních pět set kusů LP je vlastnoručně zpěvákem podepsáno.

Tucet písniček na albu Ta pravá je mixem popové klasiky a standardů, které chtěl Karel Gott natočit již dříve, v průběhu let na ně nezapomínal a letos pro ně přišel ten správný moment. Tou pravou je ovšem také původní domácí píseň, kterou Gottovi „na tělo“ napsal zpěvák a skladatel Marek Ztracený. Písnička se s úspěchem zařadila mezi největší hity Karla Gotta a stejnojmenný videoklip režiséra Martina Paseckého má na YouTube již přes 3.340.000 zhléd­nutí.

Dvaačtyřiceti násobný slavík Karel Gott pokřtil svoji novinku jen pár dnů před začátkem letních prázdnin v pražské Malostranské besedě. Kmotrem se stal zpěvák Marek Ztracený a Karel Gott již na křtu převzal za úspěšný prodej CD od ředitelky vydavatelství Supraphon Ivy Milerové zlatou desku!

Tuto událost nyní připomínáme v krátkém ohlédnutí na YouTube: https://youtu.be/Sgi7e-6g7vc

Připojené video