MAREK ZTRACENÝ

NOVÝ KLIP

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6534-2

Marek Ztracený má mimořádně povedený rok 2018! V červnu vydal nové album Vlastní svět, nadšeně přijaté jak fanoušky, tak i hudebními publicisty. Pilotní singl „Minulost“ několik týdnů vedl žebříček nejhranějších domácích nahrávek v českých rádiích, a na podzim dokonce zpěvák dvakrát vyprodal pražské Roxy a brněnské Sono se skvělými koncertními křty.

K tomu je potřeba připočíst i letní festivalovou sezónu, během které často v roli headlinera zahrál naživo nejen své největší hity, ale představil i písničky z nového alba. V neposlední řadě musíme zmínit i Markovu účast na projektu „Za 100 let“, kde se třináct současných domácích hudebních osobností přihlásilo nahrávkou a úspěšným klipem ke stému výročí vzniku republiky.

Aktuálně představuje nový singl a videoklip s názvem „To se mi líbí“ z posledního alba Vlastní svět. Herečka Nikol Štíbrová se v klipu projevila jako vášnivá fanynka, která svůj idol neváhala svléknout a připoutat k posteli.

„Námět ke klipu mě zaujal okamžitě. Trochu mě děsily nápady režiséra a kameramana Matěje Říhy, že mám být připoutaný k posteli nebo někde hrát na kytaru de facto nahý, ale zdál se mi skvělý ten kontrast textu s obrazem. Bylo velký štěstí, že na natáčení kývla moje kamarádka Nikol Štíbrová. My se totiž známe dlouho a natáčení tím pádem byla velká zábava. Větší zábava to byla myslím chvílemi pro Nikču, protože jsem před ní musel tančit a zpívat polonahý a obalený v potravinové folii. Ona přitom pila víno a královsky se bavila. Já si zase užil, když mi musela zpívat Ztrácíš na gauči a trochu ze sebe dělat cvoka. Myslím, že to šlo samo a přirozeně… dělám si srandu! Chtěl bych jí poděkovat, protože hlavně díky ní je klip takový, jaký je. Je to nejvtipnější a nejzábavnější herečka, co znám, a ještě k tomu fajn člověk. Klip mě baví a těším se, co tomu řeknou diváci,“ popisuje realizaci a vznik videoklipu Marek Ztracený.

Poslední letošní velkou událostí pak bude vydání DVD 10 let od Ztrácíš – Forum Karlín.
Jedná se o záznam výročního koncertu z 27. listopadu loňského roku ve vyprodané hale Forum Karlín, kde zpěvák oslavoval deset úspěšných let na hudební scéně. Na DVD záznamu nechybí největší hity od Ztrácíš až po aktuální To se mi líbí, ale i hvězdní hosté Karel Gott a Marta Jandová.

DVD sice vychází 30. listopadu 2018, ale v den výročí koncertu ve středu 27. listopadu připravil Marek pro své příznivce speciální dárek. Na jeho YouTube kanálu bude možno jednorázově od 20.00 zhlédnout celý koncert jako vzpomínku na dosavadní koncertní vrchol.

Připojené video