NA DOSLECH PROSINEC

NEWSLETTER O NOVINKÁCH

Přečtěte si prosincové číslo našeho magazínu NA DOSLECH a poznejte více z aktuální produkce vydavatelství Supraphon. Novinky, rozhovory i reportáže pěkně pohromadě právě zde!

Na titulní straně je Dagmar Pecková, která vydala vánoční album se souborem Musica Bohemica Jaroslava Krčka. Album Nativitas je již několik týdnů číslo jedna v hitparádě IFPI – nejprodávanějších alb klasické hudby.

Další rozhovory, které v NA DOSLECH najdete, jsou věnované prvnímu vánočnímu albu Martina Chodúra Hallelujah a výběrovému dvojalbu balad Václava Neckáře Já ti zabrnkám.

V prosincovém NA DOSLECH vzpomínáme na kytarového génia Radima Hladíka. Supraphon vydává speciální profilový komplet jeho nahrávek na 4CD. Přečtěte si také o jubilejní LP/CD edici alba Čekej tiše Evy Olmerové či kompletu 10CD s tvorbou legendární komické dvojice Šimek & Sobota.

Mezi dalšími zajímavými rozhovory přinášíme dvojitý rozhovor s Janem Onderem a Radkem Bangou o nápadité audioknize pro chytré děti: Kdo zachrání Pižďucha?

Na závěr našeho bulletinu našla svůj prostor nadílka audioknih o veselých čertech i o vánočních zvycích a pohádkách a také klasická hudba. Je zde rozhovor s Dvořákovým klavírním kvartetem, které právě vydalo u Supraphonu svůj vybroušený debut.
To všechno a ještě mnohem více je vám teď doslova NA DOSLECH!

OBSAH:

DAGMAR PECKOVÁ – Nativitas
MARTIN CHODÚR – Hallelujah
VÁCLAV NECKÁŘ – Já ti zabrnkám
RADIM HLADÍK – Má hra 1969 – 2018
EVA OLMEROVÁ – Čekej tiše
ŠIMEK & SOBOTA – vzpomínkový 10CD komplet
ONDER & BANGA – Kdo zachrání Pižďucha?
AUDIOKNIHY – vánoční tipy
DVOŘÁKOVO KLAVÍRNÍ KVARTETO – Antonín Dvořák

NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:
https://www.supraphon.cz/…rosinec-2018?…

NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde:
https://www.supraphon.cz/…y/na-doslech