MARTA JANDOVÁ

NOVINKY

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6535-2

Zpěvačka Marta Jandová má za sebou úspěšný rok, kdy stihla nahrát a vydat své první sólové album Barvy, odjet evropské turné s populární německou skupinou Die Happy a zúčastnit se televizního pořadu Česko Slovensko má talent v roli porotkyně.

V letošním roce chystá nové videoklipy, sólové koncerty s novou kapelou a aktuálně velmi populární Rocksymphony v halách v Praze, Brně, Zlíně a Ostravě. Koncerty s názvem Rocksymphony spojuje rockové evergreeny s doprovodem symfonického orchestru, pro jeho obrovský úspěch jej již po několikáté předkládáme příznivcům nejen rockové hudby. Hlavní hvězdou večera je právě Marta Jandová společně se zpěvákem Václavem Noidem Bártou, jenž spolupracuje na poli populární a rockové hudby jako skladatel, aranžér a zpěvák s předními českými hudebníky. Orchestr filharmonie bude řídit Viktor Kozánek. V symfonickém podání zazní i ukázka z nového alba Barvy.

„Ahoj kamarádi, tak jsem zpět. Prázdniny to byly opravdu krásné, přivezla jsem si spoustu zážitků a snů. Měla jsem 3 týdny „skoro“ volno, viděla spoustu měst a zemí, v peněžence vystřídala několik měn a v srdci nosila stejně pořád to moje „doma“. Vždycky se ráda vracím domů. A tak by to mělo být. 3 týdny jsem nepsala blog, protože počítače nemají na dovolené co dělat. Takže v pondělí to bude na www.martajandova.cz jeden velký BLOG se spoustou fotek a zážitků a poznatků atd. Doufám, že jste se měli krásně, užili Vánoce a start do nového roku. Teď mám počítač zase otevřený a koukám, co je nového…“ uvádí na svém facebookovém profilu Marta Jandová.

OFFICAL AUDIO YOUTUBE ČERNÁ I BÍLÁ: https://www.youtube.com/watch?…

Připojené video