MARTA JANDOVÁ

MÁ NOVÝ KLIP

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6535-2

Zpěvačka Marta Jandová má za sebou úspěšný rok, kdy stihla nahrát a vydat své první sólové album Barvy, odjet evropské turné s populární německou skupinou Die Happy a zúčastnit se televizního pořadu Česko Slovensko má talent v roli porotkyně. Nyní představuje nový videoklip.

Klip k písni Milovat vznikl společným nápadem režiséra Tomáše Krejčího a Marty Jandové. Parafrázují v něm slavné milostné scény z kultovních filmů jako jsou Pretty Woman, Láska nebeská, Duch, Titanic a mnoho dalších. Ve vtipném, ale zejména smyslném a odvážném pojetí, jí hraje mileneckého partnera zpěvák Václav Noid Bárta.

Premiéra vieoklipu proběhla prostřednictvím nových webových stránek Marty Jandové www.martajandova.cz

„Ze začátku jsem vůbec nevěděla, koho se mám zeptat. Přece jenom to měl být někdo, s kým bych se nestyděla, kdo má smysl pro humor a s kým si rozumím. Herci ‚z katalogu‘ mi nedávali smysl. Pak jsem zkoušela s Vaškem projekt Rocksymphony a najednou mi to docvaklo. To je on. Jsme jako brácha a ségra. A ve videoklipu to funguje super,“ dodává ke vzniku klipu sama hlavní aktérka.

Píseň Milovat z debutového alba Barvy představuje Martu Jandovou v poprockové poloze, která je jejímu srdci nejbližší. Na albu zní výrazné hitové písničky jako Černá i bílá, aktuální Milovat, Křídla či úvodní Cesta kolem světa i emotivní balady Barvy, Zůstaň tu se mnou a další. Specialitou je pak závěrečná rocková kompozice Strach, kde se Marta Jandová hudebně vyznává svému oblíbenému zpěvákovi Chrisi Cornellovi. Marta je většinovou autorkou písní a až na jednu výjimku i výhradní textařkou celého repertoáru. Tou jedinou výjimkou je bonusová písnička Školíš mě od Marka Ztraceného. Nahrávka vznikla ve studiu Petra Jandy Propast s producentem Lukášem Pavlíkem, který je zároveň bubeníkem kapely Chinaski.

V letošním roce chystá Marta další videoklipy k písničkám z alba Barvy, sólové koncerty s novou kapelou a aktuálně velmi populární Rocksymphony v halách v Praze, Brně, Zlíně a Ostravě. Koncerty s názvem Rocksymphony spojují rockové evergreeny s doprovodem symfonického orchestru. Pro obrovský úspěch tento zážitek již po několikáté předkládáme příznivcům nejen rockové hudby. Hlavní hvězdou večera je právě Marta Jandová společně se zpěvákem Václavem Noidem Bártou, jenž jako skladatel, aranžér a zpěvák spolupracuje na poli populární a rockové hudby s předními českými hudebníky. Filharmonii Bohuslava Martinů bude řídit Viktor Kozánek. V symfonickém podání zazní i ukázka z nového alba Barvy.

Připojené video