NA DOSLECH LEDEN/ÚNOR

NEWSLETTER O NOVINKÁCH

Přečtěte si zimní dvojčíslo našeho magazínu NA DOSLECH a poznejte více z lednové a únorové produkce vydavatelství Supraphon. Novinky, rozhovory i reportáže pěkně pohromadě právě zde!

Na titulní straně je herec a malíř s podmanivým hlasem Jan Kanyza, který načetl audioknihu s poutavou historií třiatřiceti hradů a zámků. Další titul, který představujeme je legendární album Hany a Petra Ulrychových Nikola Šuhaj loupežník. Vyjde v jubilejní edici po 45 letech 22. února na CD i vinylu a bude pomyslným dárkem fanouškům Hany Ulrychové, která letos slaví neuvěřitelné sedmdesátiny.

V lednovo únorovém NA DOSLECH vzpomínáme na rockovou generaci českých hudebníků tvořících v letech 1970 až 1974. Album na 2CD s příhodným názvem Rock Line, představuje šestnáct dobových kapel putujících cestou od beatu k rocku. Je čtvrtým pokračováním retro série, ve které již vyšly dvojalba: Beat Line, Big Beat Line a Beat Boom.

Mezi dalšími články se dočtete například o parádním 3CD Swing & Big Band s šedesátkou hitů, které nazpívali zpěváci a zpěvačky tří generací! A jako speciální tip pro zimní večery tu máme novou audioknihu plnou humorných povídek od klasiků české literatury, která se výstižně jmenuje Povídky s úsměvem.
Na závěr našeho bulletinu našla svůj prostor klasická hudba. Ke svému 10. výročí založení vydává album sličný soubor iFlautisti – The London Recorder Quartet. Jde o vzrušující hudební výlet od středověku do současnosti – z Afriky přes Japonsko na Balkán. S novinkou se v únoru také přihlásí mezinárodně úspěšná sopranistka Martina Janková a barytonista Tomáš Král, kteří spolu s klavíristou Ivo Kahánkem nahráli emotivní písně Bohuslava Martinů.

To všechno a ještě mnohem více je vám teď doslova NA DOSLECH!

OBSAH:
JAN KANYZA – 33 pověstí o hradech a zámcích
HANA a PETR ULRYCHOVI – Nikola šuhaj loupežník
ROCK LINE – 1970 – 1974
SWING & BIG BAND – to nejlepší
POVÍDKY S ÚSMĚVEM – audiokniha
iFLAUTISTI – rozhovor o novém albu
JANKOVÁ, KRÁL, KAHÁNEK – Martinů Písně

NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde: https://www.supraphon.cz/…en-unor-2019?…

NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde: https://www.supraphon.cz/…y/na-doslech