SVÁTEK ZAMILOVANÝCH

S HITY O LÁSCE

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6324-2

Supraphon má k svátku všech zamilovaných ve své nabídce velkou kolekci zamilovaných písniček. Trojalbum „O lásce“ představuje hvězdné momenty české populární hudby 70., 80. a 90. let. Připomíná nejslavnější ploužáky, balady a love songy českých interpretů, které nás provázely třemi dekádami. Dál zůstávají v naší paměti a pro mnohé jsou hudební vzpomínkou na dávné lásky, zamilované dny a okamžiky štěstí.

Toto mimořádné trojalbum obsahuje velké hity tehdejších hitparád a také řadu zásadních písní i duetů našich zpěváků a zpěvaček, které doslova zlidověly. V sestavě se objevují i skladby, které zazářily na písničkovém nebi jako kometa, ale jejich interpreti svůj úspěch už podruhé nezopakovali.

Při poslechu českých písniček o lásce musíme stále a znovu oceňovat skvělé texty našich autorů. Mnohé jejich slogany, názvy a obraty se v průběhu let staly součástí běžné češtiny. Jsou to písně, které s námi jdou životem, protože dokázaly vyjádřit naše emoce, nálady a pocity.

Sestava Velké kolekce písniček o lásce na třech discích se skvěle poslouchá a dobře se u ní vzpomíná. Je plná excelentních pěveckých výkonů, výjimečných kompozic, úžasných textů… a příběhů.

Trojalbum „O lásce“ je výběrem hitů pro romantické chvíle i romantické vzpomínky a dárkem k svátku všech zamilovaných, který se pravidelně slaví na Valentýna 14. února.

Kompletní nabídka písniček k svátku sv. Valentýna: www.supraphonline.cz/…ial/valentyn