NA DOSLECH BŘEZEN

NEWSLETTER O NOVINKÁCH

Přečtěte si aktuální vydání našeho magazínu NA DOSLECH a poznejte více z březnové produkce vydavatelství Supraphon. Novinky, rozhovory i reportáže pěkně pohromadě právě zde!

Na titulní straně je legenda české popmusic Helena Vondráčková, která představuje 2CD a vinyl Kvítek mandragory. Jde o originální nahrávky písní, které od března budou zaznívat v novém hit-muzikálu v pražském divadle Broadway. Další novinkou je singl Milana Peroutky, který předznamenává jeho jarní novinkové album. Duet Spolu/Sami uskutečnil Milan s Shopaholic Nicol a doprovází ho i podařený klip.

V březnovém NA DOSLECH objevíte informace k novým audioknihám. Těšit se můžete na Zdeňka Svěráka a jeho Strážce nádrže a osobité podání českých kriminálních příběhů I. M. Jedličky herce Norberta Lichého.

Březnové novinky nezapomínají ani na dětské posluchače. Supraphon přináší jubilejní výběr nejlepších dialogů z Divadla S+H pod příhodným názvem Hurvínkův kouzelný gramofon. Zajímavou novinkou letošního jara bude Pohádkovník aneb Herci čtou své oblíbené pohádky. V podání Ani Geislerové, Barbory Polákové, Patrika Děrgela, Václava Jílka, Jiřího Suchého z Tábora a Jakuba Prachaře vyjde audiokniha u příležitosti Noci s Andersenem v pátek 29. března.

Mezi dalšími tipy se dočtete například o parádních reedičních albech Jiřího Schelingera a skupiny Marsyas. Na závěr našeho bulletinu našla svůj prostor klasická hudba. Svá nová alba představují klavírista Ivo Kahánek a Smetanovo trio.
To všechno a ještě mnohem více je vám teď doslova NA DOSLECH!

OBSAH:

HELENA VONDRÁČKOVÁ – Kvítek mandragory
MILAN PEROUTKA & SHOPAHOLIC NICOL – Spolu/Sami
ZDENĚK SVĚRÁK – Strážce nádrže
JIŘÍ SCHELINGER & F. R. ČECH – 2X album v reedici na jednom CD
MARSYAS – kultovní folkrockové album na CD a vinylu
POHÁDKOVNÍK – Herci čtou své oblíbené pohádky
SPEJBL a HURVÍNEK – Hurvínkův kouzelný gramofon
NORBERT LICHÝ – Slavné kriminální příběhy I. M. Jedličky
SMETANOVO TRIO – nové album
IVO KAHÁNEK – integrální nahrávka klavírního díla V. Kalabise

NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:
https://www.supraphon.cz/…-brezen-2019?…

NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde:
https://www.supraphon.cz/…y/na-doslech