NA DOSLECH DUBEN

NEWSLETTER O NOVINKÁCH

Přečtěte si aktuální vydání našeho magazínu NA DOSLECH a poznejte více z dubnové produkce vydavatelství Supraphon. Novinky, rozhovory i reportáže pěkně pohromadě právě zde!

Na titulní straně jsou legendární Hana a Petr Ulrychovi, kteří letos slaví několik kulatých a půlkulatých výročí a k této příležitosti Supraphon vydal jubilejní reedici slavného alba Nikola Šuhaj Loupežník. Další novinkou je album hráče na perkuse Miloše Vacíka a jeho skupiny Tam Tam Batucada. Novým albem slaví 20 let od svého založení.

V dubnovém NA DOSLECH objevíte informace k novým audioknihám pro děti. Nejmenší posluchači se mohou těšit na populární Čtyřlístek, který se vydal ve Velkém dobrodružství na plátna kin a při té příležitosti vznikla i stejnojmenná audiokniha. V newsletteru je také rozhovor s hercem a iniciátorem vzniku audioknihy Pohádkovník aneb Herci čtou své oblíbené pohádky Václavem Jílkem, který nabádá děti, aby se nebály číst si nahlas a tím si potrénovat svůj hlas a vybrousit si interpretaci. Novinkám v audioknihách pro dospělé kralují české kriminální příběhy I. M. Jedličky ve skvělém podání Norberta Lichého.

Dubnové novinky nezapomínají ani na další legendy Supraphonu a prezentují slavné album Želva skupiny Olympic a první řadové album Marsyas.

Na závěr našeho bulletinu našla svůj prostor klasická hudba. Svá nová alba představují klavírista Ivo Kahánek, Bennewitzovo kvarteto a Arundo Quartet. I v dubnu je na co se těšit!
To všechno a ještě mnohem více je vám teď doslova NA DOSLECH!

OBSAH:

HANA A PETR ULRYCHOVI – Nikola Šuhaj Loupežník
MILOŠ VACÍK – Tam Tam Batucada
ČTYŘLÍSTEK – Velké dobrodružství
OLYMPIC – Želva
MARSYAS – reedice prvního alba
NORBERT LICHÝ – I. M. Jedlička Slavné české kriminální příběhy
VÁCLAV JÍLEK – Pohádkovník
IVO KAHÁNEK – integrální nahrávka klavírního díla V. Kalabise
BENNEWITZOVO KVARTETO – album terezínských autorů
ARUNDO QUARTET – Goldbergovy variace

NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:
https://www.supraphon.cz/…h-duben-2019?…

NA DOSLECH – ARCHIV– naleznete zde:
https://www.supraphon.cz/…y/na-doslech