SVĚT KNIHY 2019

SÁL AUDIOKNIH

Mezinárodní knižní veletrh a literární festival Svět knihy Praha vstupuje do jubilejního 25. ročníku. Od 9. do 12. května 2019 přivítá příznivce literatury na Výstavišti Praha v Holešovicích v Průmyslovém paláci. Stánek Supraphonu naleznete v levém křídle pod číslem L 109. Veletrh Svět knihy je ideálním místem, kde se seznámíte s novou literární tvorbou a již několik let organizátoři nezapomínají ani na audioknihy.

Návštěvnickou atraktivitu zvyšuje i bohatý doprovodný program – do nějž i letos přispěje vydavatelství Supraphon. V Sále audioknih se bude křtít nová audiokniha Zdeňka Svěráka Strážce nádrže, ale také se zde uskuteční předání zlaté desky Barboře Hrzánové a Anetě Langerové za audioknihu Pane Bůh, tady Anna. Děti může zaujmout setkání s herci, kteří načetli své nejoblíbenější pohádky do Pohádkovníku. Těšit se můžete například na Václava Jílka, Jiřího Suchého z Tábora či Aňu Geislerovou.

PROGRAM SUPRAPHONU – SÁL AUDIOKNIH:

  • čtvrtek 9. 5. 2019 od 15:00 hodin:

SETKÁNÍ SE ZDEŇKEM SVĚRÁKEM A JEHO NOVOU AUDIOKNIHOU „STRÁŽCE NÁDRŽE“

Křest audioknihy „Strážce nádrže“, kterou skvěle načetl její autor Zdeněk Svěrák. Součástí akce bude autogramiáda.

  • sobota 11. 5. 2019 od 13:00 hodin:

ZLATÁ DESKA PRO BARBORU HRZÁNOVOU A ANETU LANGEROVOU ZA AUDIOKNIHU „PANE BŮH, TADY ANNA“

Nejúspěšnější audiokniha loňského roku bude oceněna Zlatou deskou Supraphonu za účasti obou protagonistek a režisérky Hany Kofránkové.

  • sobota 11. 5. 2019 od 13:30 hodin:

KŘEST AUDIOKNIHY „POHÁDKOVNÍK“

Novinka určená dětem i jejich unaveným rodičům obsahuje pohádky v podání hereckých hvězd: Ani Geislerové, Barbory Polákové, Patrika Děrgela, Václava Jílka, Jiřího Suchého z Tábora a Jakuba Prachaře. Součástí akce bude setkání s několika hereckými osobnostmi, které se účastnily nahrávání audioknihy.