IMODIUM HOSTY MUSE!

PRAŽSKÝ KONCERT

Britská skupina Muse vystoupí 26. května 2019 v pražských Letňanech. Přijede propagovat své loňské album Simulation Theory. Role hostů jejich koncertu se ujmou české rockové skupiny Imodium a The Atavists. V tomto pořadí také před kapelou, která je považována za jednu z nejlepších koncertních na světě, vystoupí.
„Přáli jsme si ještě jednou supportovat velkou hvězdu v nějaké velké hale. Že to nakonec budou Muse, a hned v Letňanech, nás vůbec nenapadlo. Moc si toho vážíme a těšíme se na publikum, novou zkušenost a další životní zážitek,“ řekl zpěvák a kytarista Thom z broumovského Imodia.

„Je to pro nás velká čest a zároveň výzva nakrmit naší malou českou kuchyní tolik hladových krků, které na tak skvělou kapelu, jako jsou Muse, bezesporu přijdou,“ konstatoval bubeník Adam Jánošík z královéhradeckých The Atavists.
Skupina Imodium vznikla v roce 1999 a na svém kontě má pět studiových alb. To aktuální vyšlo v roce 2017 a jmenuje se Element. The Atavists jsou na světě od roku 2014. Vydali dvě alba, přičemž za to aktuální Lo-Fi Life z roku 2018 získali letos dvě hudební Ceny Anděl.

Vstupenky na koncert Muse a jejích dvou českých hostů jsou stále v prodeji.

Diskografie: https://www.supraphonline.cz/…1782-imodium