MAREK ZTRACENÝ

NOVÝ VIDEOKLIP!

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6534-2

Marek Ztracený na cestě do O2 areny, kde příští rok odehraje svůj největší samostatný koncert v kariéře, připravil pro fanoušky další překvapení. Tím je nový videoklip ke skladbě Dvě lahve vína, kde se objevuje seriálová herecká kometa letošního roku Zdeněk Godla, tedy Franta z populárního seriálu Most!

Dvě lahve vína z aktuálního alba Vlastní svět patří mezi největší koncertní hity zpěvákova současného repertoáru, a tak rozhodnutí o obrazovém zpracování bylo nasnadě. Písnička samotná má uvolněnou, rozvernou náladu a stejně takový je i videoklip. V něm si v nadsázce díky speciálnímu kouzlu František Godla a Marek Ztracený promění identity, což v ději klipu přináší oběma nečekaná překvapení. Klip vznikl v produkci FILMZLICINCOMPANY v režii Daniela Horníka a Jaroslava Zderadičky a za účasti početného komparzu z řad Markových fanoušků.

„Atmosféra natáčení byla pohodová a dost jsme se nasmáli. Ono vyměnit si se Zdeňkem Godlou navzájem identitu je prostě zábavné samo o sobě. Nechápu jak, ale zase se nám povedlo dostat do klipu tak zajímavé lidi, jako je zmíněný Zdeněk Godla, Jirka Krampol nebo Martina Pártlová. Úžasní byli také komparzisté, které jsme vybrali na našem Instagramu. I díky nim je ten klip takový, jaký je, a oni za to zaslouží velké poděkování. Mimochodem, splnil jsem si svůj dětský sen a byl chvíli popelářem. Teď zbývá už jen vyhrát závod Formule 1 a na olympiádě v lyžování porazit Hermanna Maiera,“ poznamenává ke klipu zpěvák.

Marek Ztracený momentálně startuje letní festivalovou sezónu zahrnující více než padesát vystoupení! Na vybraných koncertech navíc Markova kapela účinkuje v rozšířené sestavě s dechovou sekcí. V aktuálním programu nechybí ani současný rádiový hit To se mi líbí, který je po jeho vlastním singlu Minulost a skladbě Za 100 let další hitparádovou jedničkou v TOP 50 nejhranějších domácích písní českých rádií.

Uplynulý rok lze jednoznačně označit za přelomový v kariéře Marka Ztraceného. Stihl vydat velmi pozitivně přijaté album Vlastní svět, ale i koncertní DVD 10 let od Ztrácíš – Forum Karlín, natočil již tři úspěšné videoklipy k písničkám z posledního alba, byl součástí hitového projektu Za 100 let, odehrál řadu skvělých koncertů, včetně vyprodaného podzimního miniturné a hlavně oznámil #smerO2arena, tedy největší koncert své dosavadní umělecké pouti.

Koncert Marka Ztraceného v pražské O2 areně se uskuteční 22. 2. 2020, vstupenky v síti Ticketportal.

Připojené video