#KARELGOTT80

ZAČÍNÁME SLAVIT!

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6580-2

Posloucháte rádi písničky Karla Gotta? Také patří dvaačtyřiceti­násobný Zlatý slavík k vašim oblíbeným zpěvákům? Víte, že Supraphon přesně měsíc před jeho osmdesátinami vydává hned dva velké komplety originálních nahrávek? Můžete si vybrat buď 4CD-box s největšími hity anebo exkluzivní 15CD-box, kde jsou pěkně pohromadě všechny jeho singly od roku 1962 až do letošního roku, kdy nazpíval s dcerou Charlottkou dechberoucí duet Srdce nehasnou… To všechno dohromady už je pořádná porce písniček a stojí za to si pro ni přijít do slavného muzikantského domu Schlögl, kde sídlí Supraphon Musicpoint!

PŘIJĎTE DO MUSICPOINTU OSLAVIT OSMDESÁTINY KARLA GOTTA!
Měsíc oslav startuje v pátek 14. 6. 2019 mezi 11 a 19 hodinou, kdy začíná premiérový prodej nových kompletů. Prodejnu Supraphon Musicpoint najdete v modrém funkcionalistickém domě na Jungmannově náměstí 17 v Praze 1.

A NEBUDE TO JEN TAK:
• prvních 80 CD-boxů s originálním podpisem Karla Gotta
• k nákupu jako bonus CD zdarma
• výstava z artefaktů diskografie Zlatého slavíka
• možnost napsat přání do narozeninové knihy vzkazů

POPŘEJTE PÍSNÍ NEBO VZKAZEM

Od pátku 14. 6. až do neděle 14. 7. máte možnost napsat svoje přání do narozeninové knihy vzkazů nebo můžete popřát písní před prodejnou Supraphon Musicpoint na pražském Jungmannově náměstí.
Zahrajte píseň Karla Gotta nebo alespoň její část, sdílejte ji na Instagramu nebo facebooku a označte #karelgott80. Všechna přání najde Karel Gott pod tímto hashtagem. Navíc můžete vyhrát speciální dárek! Pro nejlepšího buskera máme podepsaný 4CD-box s největšími hity Karla Gotta.

https://www.supraphon.cz/…n-musicpoint