MAREK ZTRACENÝ

DRUHÝ KONCERT V O2 ARENĚ!

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6534-2

Zpěvák a skladatel Marek Ztracený přidává druhý koncert v pražské O2 areně! Oznámil to včera na svých sociálních sítích. Více než pět měsíců před uskutečněním je první koncert v největší hale u nás již téměř vyprodaný, proto se Marek rozhodl přidat koncert druhý. Vystoupení se uskuteční 22. a 23. února 2020. Jedná se o zcela mimořádnou událost, protože více než jeden koncert domácích interpretů v O2 areně se koná pouze ve výjimečných případech.

Je to potvrzení současné popularity Marka Ztraceného, o čemž svědčí nejenom nesmírně pozitivní ohlas na koncertech celé letošní festivalové sezóny, ale také skutečnost, že poslední studiové album Vlastní svět obsahuje již celkem pět (!!) rádiových hitů – Vlastní svět, Léto 95, Minulost, To se mi líbí, Dvě lahve vína – ke kterým Marek aktuálně přidává novinku Naše cesty.

„Když jsem oznamoval koncert v O2 areně, měl jsem tep asi 200 za minutu a tajně jsem doufal, že v té hale nebudu sám a ztracený. Uteklo půl roku a já s tepem asi 250 oznamuji, že přidáváme druhý koncert. Svět se zbláznil, ale nějak se s tím asi naučím žít. Nejedná se o žádný ‚ego‘ krok. Jde prostě jen o to, že do kon-certu zbývá pět měsíců a my už kromě pár stovek lístků do čtvrtého patra nemáme co nabídnout. Ten tlak v podobě dotazů, jestli ještě budou vstupenky na stání a sezení u pódia v dolní části, je tak veliký, že nestačíme odpovídat. Je to ten nejpříjemnější tlak v mém životě, mimochodem.
Píšete, že chcete lístky na stání, protože chcete při koncertě tančit. Píšete, že chcete sedět dole u pó-dia, protože chcete být blízko a líp vidět. Píšete, že jste chtěli kupovat lístek jako dárek k Vánocům, naroze-ninám, k svátku a ptáte se, jestli ještě nějaké přidáme. A já si říkám, proč si masírovat ego a odpovídat: ‚Snad příště, měli jste být rychlejší a neváhat…‘ NE!!! A hlavně kdo ví, co bude příště a jestli nějaké příště bude. Prostě žijeme teď a tady, tak na co si hrát, že jo? Koncerty v O2 areně budou dva a snad vy, co jste mi psali, i vy opozdilci máte radost,“
prozrazuje na sociálních sítích Ztracený.

Prvních tisíc vstupenek na stání na přidaný druhý koncert bude k dispozici se slevou 100 Kč, tedy za 590 Kč. Vstupenky do 4. patra na první koncert 22. 2. 2020 zůstávají v prodeji. Prodej vstupenek na druhý koncert bude zahájen v sítích Ticketmaster a Ticketportal ve středu 2. října 2019 v 18.00 ho­din.