LUCIE BÍLÁ

KŘEST CD

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6529-2

Lucie Bílá pokřtila své nové album Ta o mně v pražském Vnitroblocku se svými nejbližšími, producenty a autory, kteří se na albu podíleli. Kmotrem se stal její dlouholetý spolupracovník, kamarád a pianista Petr Malásek. „Kdo jiný by měl album pokřtít než Petr! Patříme k sobě jako řízek k bramborovému salátu,“ komentovala vtipně zpěvačka svůj výběr.

Vzhledem k tematickému zaměření alba, které pojednává o Lucii Bílé a všem, co má ráda, pozvala na křest své nejbližší. Nechyběli autor hlavních hitů „Mám ráda život“ a „Protože“ Marek Ztracený, Jan Vávra a Jana Infeldová ze skupiny Jananas, skladatel a producent Marcell a další autoři, jako Patricie Fuxová, Zuzana Mikulcová či textař Petr Soukup, ani mnoho dalších přátel a hudebních spolupracovníků. Producenti alba Martin „Maxo“ Šrámek a Andrej Hruška pak společně s Lucií Bílou včera převzali velké překvapení v podobě zlaté desky. Album se totiž během pár dní vyšplhalo na přední příčky prodejnosti.

V neposlední řadě představila Lucie svou vlastní značku kávy LB Coffee. „Celý život mě někdo zval na kávu a já ne vždy mohla nabídku přijmout. Teď jim to vynahrazuji tím, že zvu všechny na kávu já. Káva je pro mne zdraví, rituál, nabírám z ní energii, kterou pak mohu posílat dál,“ vysvětluje své rozhodnutí Lucie Bílá. Několik druhů káv je pojmenováno po rolích, které byly v Luciině životě stěžejní. Z každého prodaného kilogramu kávy putuje třicet korun na její charitativní činnost.

Po více než třech letech od vydání alba Hana se Lucie Bílá vrátila do bratislavského studia Littlebeat, aby zde natočila své nové studiové album Ta o mně. První singl z nové desky „Protože“, který původně vznikl jako dárek k narozeninám jejímu partnerovi, se stal rádiovým hitem, na YouTube se držel v top trendech a nyní má téměř milion a půl shlédnutí. Nedávno zpěvačka představila píseň „Mám ráda život“ s klipem v režii Terezy Kopáčové a s kamerou Jana Malíře, který se opět drží na předních místech v top trendech na YouTube.

Na 10. prosince pak chystá držitelka nespočtu ocenění speciální vánoční galakoncert v pražské O2 areně. Už teď je zcela jasné, že se bude jednat o naprosto jedinečnou show. Chybět nebude kapela Petra Maláska, Bílý sbor, symfonický orchestr, 3D hologramy a poprvé naživo zazní ochutnávky z nového alba.

http://www.luciebila.com/
https://www.facebook.com/luciebila
https://www.instagram.com/luciebila

Připojené video