NOVÁ AUDIOKNIHA Kryštofova myš

ve skvělé interpretaci Jiřího Lábuse

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6498-2

Popularita audioknih pro děti je stále na vzestupu a Supraphon rozšiřuje svůj bohatý katalog pro nejmenší o další zajímavý titul. Aktuální novinka Kryštofova myš vznikla na motivy stejnojmenné knihy v jedinečné interpretaci Jiřího Lábuse a v režii renomovaného Jana Jiráně.

Hrdinou příběhu, jenž napsal Richard Bergman, je desetiletý Kryštof, který se v mnohém liší od svých vrstevníků. Nemá žádné kamarády a od chvíle, kdy mu zemřel tatínek, je jeho svět plný samoty a smutku. Svoje štěstí hledá ve světě iluzí a snů, který je jen malou náhražkou za život, který žije. To vše se ale změní v okamžiku, kdy ho osloví neznámá dívka, která se až nápadně podobá myši. Jejich společná dobrodružství, která záhy prožijí, vrátí Kryštofovi do tváře úsměv i jeho ztracené sebevědomí… Příběh načet skvělým hravým způsobem Jiří Lábus v režii Jana Jiráně.

„Jsme rádi, že se režie audioknihy ujal tak renomovaný tvůrce jako je Jan Jiráň, nositel ceny za dlouhodobý přínos mluvenému slovu a audioknihám. Stejně tak si vážíme toho, že se interpretace ujal Jiří Lábus. Tento herec patří ke špičce v oboru audioknih a jeho vyprávění je posluchačským zážitkem. Myslím, že příběh Kryštofa bude blízký současným dětem a zaujme je,“ říká o audioknize producent Alan Piskač.

Připojené video