NA DOSLECH LISTOPAD

NEWSLETTER O NOVINKÁCH

Přečtěte si aktuální vydání našeho magazínu NA DOSLECH a poznejte více z listopadové produkce vydavatelství Supraphon. Novinky, rozhovory i reportáže pěkně pohromadě právě zde!

Na titulní straně je hvězdná Lucie Bílá, která právě vydala své nové studiové album Ta o mně. Leitmotivem je láska ve všech možných podobách a radost ze života. Již za něj převzala Zlatou desku Supraphonu a v rádiích se s úspěchem hraje písnička Mám ráda život. V newsletteru si můžete také přečíst o novém výběru z písní Marty Kubišové, který vyšel pod názvem Depeše na CD i vinylu a byl supraphonským příspěvkem k oslavě „30 let svobody“.

Na vinylu vyšlo jedno z nejúspěšnějších alb Marie Rottrové nazvané příhodně Všechno nejlepší. Také přinášíme podrobné informace k velkým kompletům nahrávek divadla Semafor, Jana Wericha a Originálního pražského synkopického orchestru (OPSO).

Zaujmout vás mohou i články o novém projektu Dagmar Peckové s Darkem Králem, audioknize Zbigniewa Czendlika, ale také celé řadě dalších audioknih určených dětskému posluchači, kterými Supraphon již upozorňuje na blížící se čas adventu a představuje je jako tipy na vánoční dárky. Rozhovor s dirigentem a uměleckým šéfem Czech Ensemble Baroque listopadové vydání NA DOSLECH s noblesou a nadhledem uzavírá.

To všechno a ještě mnohem více je vám teď doslova NA DOSLECH!

OBSAH:

LUCIE BÍLÁ – Ta o mně
MARTA KUBIŠOVÁ – Depeše
MARIE ROTTROVÁ – Všechno nejlepší… na vinylu
WERICH / SEMAFOR – komplety nahrávek
OPSO – první 4 alba v jedinečném kompletu
DAGMAR PECKOVÁ / DAREK KRÁL** – The Magical Gallery
ZBIGNIEW CZENDLIK – Postel, hospoda, kostel
LUKÁŠ PAVLÁSEK – Z deníku ajťáka
BARBORA HRZÁNOVÁ – Indiánské pohádky
MICHAL DLOUHÝ – Nový návrat malého prince
ROMAN VÁLEK – rozhovor o novém albu Czech Ensemble Baroque

NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:
https://www.supraphon.cz/…istopad-2019?…

NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde:
https://www.supraphon.cz/…y/na-doslech