NELLY

VÁNOČNÍ VIDEOKLIP

Koupit album
Katalogové číslo: VT 0042-2

Mladá zpěvačka Nelly představuje svůj dárek fanouškům v podobě vánočního singlu a klipu, který se jmenuje Pod jmelím. Nový singl pro Nelly napsal a zaranžoval její kapelník Matěj Burdya společně s Karlem Heřmanem z kapely Michala Hrůzy. O vizuální stránku se postarali režiséři Jordan Haj a Givinar Kříž. Kromě kapely zpěvačky se v klipu objeví také její kolega z divadla Broadway, tanečník Josef Haldina.

“Chtěli jsme si zkusit zrežírovat vánoční klip už delší dobu a taky jsme Nelly (po shlédnutí její dosavadní tvorby chtěli) vidět v našem provedení v trochu vyspělejší a dospělejší poloze, jelikož to k Vánocům krásně ladí a zdálo se nám že i její publikum ji takto rádo pozná. Nová zkušenost byla spolupráce s choreografem. Michal Necpál (Stardance) postavil a nazkoušel speciálně pro klip s Nelly a jejím tanečním partnerem Josefem Haldinou celou sestavu, která pak na kameře působila mnohonásobně líp, než kdybychom jen tanec improvizovali. Nejzajímavější zjištění tohoto natáčení pro mě určitě bylo, že rozfoukat 15 kilo umělého sněhu v divadelním sále trvá pouhých 15 minut. vyluxovat ho, tak aby bylo divadlo zas použitelné pro běžný provoz, však trvá bezmála 6 hodin,” prozrazuje pozadí vzniku Jordan Haj.

“Vánoce jsou pro mě nejkrásnějším obdobím v roce. Chtěla jsem své fanoušky pobavit a zpestřit vánoční čas. Je to takový můj malý dárek pro ně,” dodává duchaplně Nelly.

Nelly, vlastním jménem Nelly Řehořová, je nová výrazná tvář a hlas české hudební scény. Na podzim loňského roku vydala u Supraphonu své debutové EP V okamžiku, ke kterému vznikl i působivý videoklip Život je v okamžiku. Album pěti písní talentované herečky a zpěvačky předznamenal první úspěšný singl Nad hladinou.

Bezprostřední půvabná tmavovláska zaujala ve filmech Strašidla, Špunti na vodě, Andílci za školou, v seriálu Přijela pouť či v muzikálech Muž se železnou maskou nebo Kocour v botách. V letošním roce si užila společné koncerty s Michalem Hrůzou, Ewou Farnou a mnoho letních festivalů. V příštím roce plánuje vydat své debutové album.

Smartlink na streamingové služby: https://lnk.to/…yPodJmelimID
Oficiální web: http://nellymusic.cz
FB: https://www.facebook.com/…cofficial.cz
Instagram: https://www.instagram.com/nellrehorova/

Připojené video