VYCHÁZÍ ROZJÍMÁNÍ S ANDĚLY

24 MEDITACÍ PhDr. MIROSLAVY MAŠKOVÉ

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6604-2

Již příští pátek 21.února vychází nová meditační nahrávka známé psycholožky, léčitelky a muzikoterapeutky PhDr. Miroslavy Maškové. Dvacet čtyři andělských meditací doprovázených poetickou relaxační hudbou Jakuba Přibyla a téměř sedm hodin zvukového záznamu pro uvolnění a zklidnění mysli.

Titul Rozjímání s anděly navazuje na úspěšné CD Usínání s anděly. Nahrávka vznikla ve spolupráci s odborníky – lékaři a psychology. Obsahuje maximální počet alfa rytmů, které produkuje lidský mozek. Ty pomáhají k celkové regeneraci těla a probouzejí sebeuzdravují­cí sílu.

„V těchto dvaceti čtyřech meditacích se můžete spojit se svými pocity, procítit své tělo a uvolnit veškeré napětí. Zklidní se vaše mysl, budete lépe usínat a do vašeho života se vrátí radost. Poslechem této nahrávky můžete ve své blízkosti vnímat přítomnost andělů, jejich světlo, něhu a lásku. Toto CD vám nabízí jedinečnou příležitost rozjímat s anděly a pocítit jejich andělské doteky,“ vzkazuje posluchačům PhDr. Miroslava Mašková. „Věřím, že andělé žijí mezi námi na zemi. Jsou to všichni ti, kdo pro nás zcela nesobecky udělali něco pozitivního bez nároku na odměnu. Andělé nám zprostředkují komunikaci mezi nebem a zemí. Zaplavují naše životy láskou, pomocí a ochranou,“ dodává autorka.

Pozitivní názor na meditační cyklus Rozjímání s anděly mají i odborníci z oblasti medicíny a psychologie. „Stejně jako každý dobře vím, jak cennou devizou je naše zdraví. Každodenně se ve své ordinaci setkávám s pacienty, kteří mají nějaké zdravotní potíže. Jsem přesvědčen, že mnohem lepší než léčit nemoc je prevence. K tomu slouží právě relaxace či meditace doprovázená hudbou. Vždyť každá nemoc nás činí bezmocnými. Kvůli negativním myšlenkám a emocím jsme oslabeni a chybí nám životodárná energie,“ říká chirurg MUDr. Jiří Franěk.

„Najděte si, prosím, v každodenním shonu čas na sebe a začněte meditovat. Poslechem CD Rozjímání s anděly pozitivně ovlivníte svůj celkový psychický stav a do vašeho života se vrátí radost. Bude to vyjádřením i vašeho sebepřijetí a sebelásky. Milá slova, doprovázená uklidňující hudbou, vám pomohou zklidnit vaši mysl, lépe usínat a žít pozitivně. Cyklus 24 meditací Rozjímání s anděly všem vřele doporučuji,“ uvádí psycholožka PhDr. Jana Šormová.

PhDr. Miroslava Mašková je psycholožka, novinářka, léčitelka, publicistka, textařka a autorka úspěšných CD Usínání s anděly, Tajemno kolem nás, hudebně relaxačního CD pro dospělé i děti Srdce dokořán s hudbou Petra Maláska, Cestou duhy, Živá voda, Slunce Země, Oblaka ticha, Léčivý oheň, Noc a den s hudbou Roberta Jíši (vydal Popron Music). Je také autorkou knih Tajemno kolem nás a Tajemno v nás. Pořádá semináře v tuzemsku i v zahraničí, vede poradnu Esotera.

Tracklist

1. Anděl moudrosti 2. Anděl dne 3. Anděl noci 4. Anděl hojnosti 5. Anděl slunce 6. Anděl měsíce 7. Anděl ochrany 8. Anděl vody 9. Anděl ohně 10. Anděl vzduchu 11. Anděl země 12. Anděl spravedlnosti 13. Anděl jara 14. Anděl léta 15. Anděl podzimu 16. Anděl zimy 17. Anděl harmonie 18. Anděl rodiny 19. Anděl dětí 20. Anděl tajemství 21. Anděl maminek 22. Anděl zamilovaných 23. Anděl hudby 24. Anděl naděje