NA DOSLECH 1/ 2020

NEWSLETTER O NOVINKÁCH

Přečtěte si letošní první vydání našeho magazínu NA DOSLECH a poznejte více z aktuální produkce vydavatelství Supraphon. Novinky nejen z ledna a února, ale i rozhovory a reportáže pěkně pohromadě právě zde!

Na titulní straně je Marek Ztracený se svým novým albem, jehož přípravu dokázal utajit až skoro do svých dvou mega koncertů v O2 areně, kde album poprvé představí. Zároveň si přečtěte o novinkovém albu zpěvačky Kláry Vytiskové Love in Gold. Zaujmout vás mohou i retro záležitosti, které skrývají alba Jazz Rock Line a komplet Blue Effect – Nová syntéza. Potěšila nás nominace pro Vladimíra Mišíka na cenu pro evropské nezávislé album IMPALA.
V news Na doslech také píšeme o novince britského písničkáře Jamese Harriese, koncertním provedení elektronického alba Dagmar Peckové a skladatele Darka Krále či o aktuálních plánech světově proslulého Pavel Haas Quartet.

Vaší pozornosti by neměl uniknout ani článek věnovaný fenoménu audioknih či meditačnímu projektu Miroslavy Maškové Rozjímání s anděly.

To všechno a ještě mnohem více je vám teď doslova NA DOSLECH!

OBSAH:

MAREK ZTRACENÝ – Planeta jménem Stres
KLÁRA VYTISKOVÁ – Love in Gold
JAZZ ROCK LINE
BLUE EFFECT – Nová syntéza, komplet
VLADIMÍR MIŠÍK – Jednou tě potkám
JAMMES HARRIES – Superstition
NOVÝ ORCHESTR JAROSLAVA JEŽKA
DAGMAR PECKOVÁ / DAREK KRÁL – The Magical Gallery
MIROSLAVA MAŠKOVÁ – Rozjímání s anděly
PAVEL HAAS QUARTET – Classic Prague Awards
FENOMÉN AUDIOKNIHY

NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:
https://www.supraphon.cz/…slech-1-2020?…

NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde:
https://www.supraphon.cz/…y/na-doslech