MAREK ZTRACENÝ

DVOJITÝ TRIUMF!

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6597-2

Zpěvák a skladatel Marek Ztracený o víkendu v pražské O2 areně triumfoval dvěma svými megakoncerty. Vyprodané večery v největším koncertním sále české metropole navíc ozdobil novým albem Planeta jménem stres, které vyšlo jako překvapení bez předchozího oznámení. Marek Ztracený z nového alba zahrál dvě písničky a podle ohlasu v aréně z nich budou hity.

Na koncerty již vyšla řada pozitivních recenzí, ze kterých vybíráme:

AKTUÁLNĚ.CZ:
Byl to nejpozitivnější český koncert posledních let. Oáza radosti v rozhádané atmosféře dnešního Česka.

NOVINKY.CZ:
Marek Ztracený je kluk ze Šumavy, který vyrazil za svým snem. I když na cestě někdy klopýtal, dvanáct let po vydání debutu stanul na pódiu největší české haly a dokázal ji vyprodat dvakrát. V některých momentech se na koncertu při vědomí toho všeho viditelně dojímal. Tuto nehranou upřímnost jeho fanoušci milují, i proto ho podporují a následují.

MUSICSERVER:
O té chvíli snil už jako malý kluk. Na cestě k ní zažil mnohé vzestupy i pády, ztrácel se a zase nacházel. A v sobotu 22. února 2020 se dočkal – postavil se před vyprodanou největší českou halu. Poprvé, ale ne naposledy… Koncerty v O2 areně přinesl Markovi Ztracenému i jeho fanouškům mnoho emocí.

iREPORT:
Hodně emotivní večer nachystal pro své příznivce Marek Ztracený. Na příležitost zahrát si v libeňském hudebním svatostánku čekal spoustu let a stejně tak i jeho fanoušci. Nadělil jim proto zážitek, který hned tak z hlavy nevymažou. Možná dokonce nikdy.