MAREK ZTRACENÝ

NAŠE CESTY / O2 LIVE

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6534-2

Na den přesně před měsícem se 23. února uskutečnil druhý z vyprodaných koncertů Marka Ztraceného v O2 areně. Včera večer pak Ztracený nabídl na svém YouTube kanálu fanouškům koncertní verzi hitu Naše cesty jako video vzpomínku na tuto mimořádnou hudební událost.

„Tohle video je důkaz toho, že to jde, táhnout za jeden provaz. A nevím proč, ale čím dál tím víc mi přijde, že se tenhle text hodí k složité situaci, ve které teď všichni jsme. Bohužel – anebo vlastně bohudíky, protože v té písni to dopadne dobře! V textu se zpívá: ‚Naše cesty rovný anebo klikatý, všechno bude dobrý, jsme jenom já a ty. Křičíš, že chceš ještě, že nejsme ztracený, za sucha za deště, stále jsme to MY. Cest je plno – my dva jsme jen jedno!‘ Dnes ale platí – MY VŠICHNI JSME JEN JEDNO,“ poznamenává aktuálně Marek Ztracený k této live verzi momentálního rádiového hitu.

Nejenom 2× 16 000 fanoušků, kteří vytvořili na obou koncertech skvělou atmosféru, ale teď i ostatní posluchači a diváci se tak mohou dotknout neopakovatelného zážitku z koncertů, které se odehrály jen několik dní před současnou zatěžkávací zkouškou celé naší společnosti.

Píseň „Naše cesty“ pochází z alba Vlastní svět z roku 2018.
U příležitosti letošních únorových koncertů vyšlo nové album Planeta jménem stres, za které již Marek Ztracený obdržel zlatou desku Supraphonu. Jako hosté na něm účinkují raper Rytmus či zpěvačka Tereza Mašková. Obsahuje i hit „Tak se nezlob“, který má momentálně na YouTube téměř tři miliony zhlédnutí. Oba singly „Tak se nezlob“ a „Naše cesty“ patří navíc v těchto dnech mezi deset nejhranějších domácích nahrávek v našich rádiích.

Multilink na album: https://lnk.to/…lastniSvetPR

Připojené video