NA DOSLECH III. / 2020

NEWSLETTER O NOVINKÁCH

Přečtěte si nové vydání našeho magazínu NA DOSLECH a poznejte více z aktuální produkce vydavatelství Supraphon. Novinky, ale i rozhovory a reportáže pěkně pohromadě právě zde!

Na titulní straně je rouškou vybavený proslulý loutkový pan Spejbl, který nyní slaví neuvěřitelnou stovku! Supraphon k této příležitosti vydal sampler „Ať žije Spejbl“, který potěší jak dětské posluchače, tak dospělé pamětníky umění Josefa Skupy či Miloše Kirschnera. Ve výběru veselých historek Spejbla a Hurvínka samozřejmě nechybí současný interpret Martin Klásek a nováček Ondřej Lážnovský.

Dubnové hudební nabídce Supraphonu dominují dvě legendární alba: Wabiho Daňka „Rosa na kolejích“ a Olympicu „Prázdniny na Zemi“. Oba tituly se nyní vrací ve výročních edicích na CD a LP. Naopak s aktuální novinkou se hlásí dvě výrazné zpěvačky. Lenka Nová vydala šansonově laděné album „Dopisy“ a Věra Martinová album s nádechem country music nazvala „Meritum“.

Vaší pozornosti by neměl uniknout ani závěrečný rozhovor s flétnistkou Janou Semerádovou, která ke své novince „Chaconne pro princeznu“ přizvala významného rakouského cembalistu Ericha Traxlera.

To všechno a ještě mnohem více je vám teď doslova NA DOSLECH!

OBSAH:

DIVADLO S+H – Ať žije Spejbl!
WABI DANĚK – Rosa na kolejích
OLYMPIC – Prázdniny na Zemi
LENKA NOVÁ – Dopisy
VĚRA MARTINOVÁ – Meritum
MIROSLAV TÁBORSKÝ – Baron Prášil
JANA SEMERÁDOVÁ – Chaconne pro princeznu

NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:
https://www.supraphon.cz/…slech-3-2020?…

NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde:
https://www.supraphon.cz/…y/na-doslech