ZÁSADNÍ ALBA ČESKÉHO ROCKU

S 30% SLEVOU

V době mimořádného stavu v celé naší společnosti, v době, kdy fanoušek rockové muziky nemůže jít do obchodů s hudebními nosiči a koupit si na CD a nebo LP album svého oblíbence, připravilo vydavatelství Supraphon ve spolupráci s Radiem Beat speciální akci, kdy vybrané tituly ze zlaté pokladnice českého klasického rocku a bigbeatu lze nyní pořídit se speciální slevou 30%! Jedná se celkem o 22 vybraných alb a to s možností využití slevy jak pro stažení digitálních verzí těchto nahrávek, tak i pro CD prostřednictvím supraphonline.cz a bontonland.cz. Akce trvá do 19. dubna.

Prostřednictvím této speciální akce si fanoušci české rockové muziky mohou doplnit své sbírky o tituly, jež bez sebemeněích pochyb patří mezi legendární! Ať už je to zbrusu nová reedice Nové syntézy 1 a 2 Blue Effectu, trojalbum k letošním nedožitým sedmdesátinám Petra Kalandry, eponymní album Marsyas Jubilejní edici The Matadors, Kuře v hodinkách Flamenga či Město Er a Kolej Yesterday Michala Prokopa a Framus Five, jedná se o naprosté „kultovky“, které potěší uši pamětníků i těch, co do historie českého rocku teprve pronikají.

V nabídce nechybí ale ani speciální, veřejností i hudební kritikou vysoce ceněné kompilace jako Královský večer / Royal Evening a Životní režim – Bigbít 1976–2010 Vladimíra Mišíka nebo vzpomínkový komplet Radim Hladík – Má hra 1969–2018.

Aby toho nebylo málo (a jeden měl opravdu z čeho vybírat) Supraphon neopoměl zařadit také nové počiny ostřílených matadorů! Kupříkladu člen Beatové síně slávy a doyen českého rockové písničkařství Luboš Pospíšil je tu zastoupen hned čtyřmi alby včetně energického loňského živáku s kapelou 5P Live!!! Ostrava. Pomyslnou třešinkou na slevovém dortu je pak bluesrockové album Luboše Andršta & Energit Time’s Arrow, v jehož mimořádně zajímavé historii vzniku se příznančně snoubístaré s novým.

Možná z těch dvaadvaceti kusů budete chtít mít za tyhle peníze doma úplně všechny, možná jen některé. Vaší pozornosti by tahle akce ale každopádně ujít neměla!

Všechna zlevněná alba najdete zde: www.supraphonline.cz/…e-duben-2020