NA DOSLECH IV. / 2020

NEWSLETTER O NOVINKÁCH

Přečtěte si nové vydání našeho magazínu NA DOSLECH a poznejte více z aktuální produkce vydavatelství Supraphon. Novinky, ale i rozhovory a reportáže pěkně pohromadě právě zde!

Na titulní straně je jeden z nejoblíbenějších českých spisovatelů 20. století. Nedožité devadesátiny Oty Pavla si všichni obdivovatelé jeho lyrického literárního odkazu připomenou už 2. července a Supraphon jim k této příležitosti nachystal parádní komplet nahrávek. Těch legendárních i méně známých z pozůstalosti. V podání čtyř hereckých generací budou tyto nahrávky tvořit překrásně vybavenou audioknihu v rozsahu bezmála devíti hodin na 2CD-MP3.

Na začátku června oslaví neuvěřitelnou sedmdesátku zpěvačka popu, šansonu a swingu. Jubilující Jitce Zelenkové Supraphon vydává album naplněné až po okraj největšími hity a srdcovkami.

V květnovém vydání našeho magazínu najdete také informace o chystaných koncertech hvězdného Marka Ztraceného. Připravuje je na příští rok a provází je krásně ušlechtilým poselstvím i skutkem. Na doslech už je i pohádka, kterou původně napsala Božena Němcová. Její text byl přetaven do filmového scénáře, divadelního muzikálu a teď i audioknihy. Pohádku O statečném kováři letos v dubnu načetl její filmový protagonista Pavel Kříž – a vrátil se tak na „místo činu“ po dlouhých sedmatřiceti letech.

Vaší pozornosti by neměly uniknout ani stránky věnované klasické hudbě. Můžete si přečíst zajímavé interview s klavíristou Miroslavem Sekerou a také zprávu o unikátní archivní nahrávce Václava Talicha, která se poprvé dostává na CD.
To všechno a ještě mnohem více je vám teď doslova NA DOSLECH!

OBSAH:

OTA PAVEL – Povídky
JITKA ZELENKOVÁ – Narozeninové Best of
MAREK ZTRACENÝ – Do roka a do dne!
PAVEL KŘÍŽ – O statečném kováři
MIROSLAV SEKERA – Interview o novém albu
VÁCLAV TALICH – Libuše Live 1939

NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:
https://www.supraphon.cz/…slech-4-2020?…

NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde:
https://www.supraphon.cz/…y/na-doslech