KAREL GOTT

VÝROČÍ NAROZENÍ

V úterý 14. července 2020 si připomínáme narození jedné z největších legend české populární hudby – nedostižného Karla Gotta! Je to přesně rok, kdy k jeho osmdesátinám Supraphon vydal hned dvě speciální kolekce mapující nejoblíbenější písně z průběhu bezmála šesti dekád jeho oslnivé hudební kariéry. KAREL GOTT 80/80 – Největší hity 1964–2019 na 4CD a zároveň v exkluzivním výpravném 15CD-boxu pod názvem KAREL GOTT SINGLY – 300 písní z let 1962–2019. Ani na jednom titulu nechybí Gottův poslední velký hit SRDCE NEHASNOU, který pro Karla Gotta a jeho dceru Charlotte Ellu složil Richard Krajčo.

Karel Gott před rokem u příležitosti vydání narozeninových kompletů uvedl: „Řekněme si upřímně, že bez přízně publika by to nešlo. Vlastně všechno, čemu se celoživotně věnuji, dělám pro své posluchače a diváky. Kdybych z jejich strany doslova fyzicky necítil – a to více než pětapadesát let – příznivou odezvu, nemohl bych svou práci už dávno dělat. Nikdy mě ani ve snu nenapadlo, že bych mohl zpívat a vydávat desky do osmdesáti let.“

U příležitosti výročí narození Karla Gotta vydavatelství Supraphon nabízí jeho fanouškům speciální možnost pořídit si alba z jeho rozsáhlé diskografie za speciální cenu. Na mimořádné podstránce e-shopu Supraphonline.cz pod příznačným heslem: „Karel Gott navždy s námi“ naleznete dvě desítky alb včetně loňských velkých kompletů největších hitů a originálních nahrávek singlů.

https://www.supraphonline.cz/…l/karel-gott

Připojené video