LUCIE BÍLÁ

NOVÝ KLIP

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6529-2

Lucie Bílá představuje nový videoklip, o který se postaral jako producent její syn Filip Kratochvíl a režisérem byl Ruy Okamura. Skladba Hořká jako rtuť pochází z posledního studiového alba Ta o mně, za které zpěvačka obdržela ihned po vydání zlatou desku. Skladba se dočkala v rámci realizace nového videoklipu komorní živé podoby, kterou Lucie Bílá natočila s pianistou a skladatelem Petrem Maláskem, společně s doprovodným sborem živě v domovských Otvovicích. Předchozí úspěšné písně Protože a Mám ráda život mají dohromady téměř čtyři milióny zhlédnutí a staly se rádiovými hity.

„Co víc si můžu jako máma přát. Jednou za mnou přišel můj syn, že by mi rád natočil klip. Řekla jsem jen: tak si hraj. Vůbec jsem přitom netušila jak úžasnou práci odvede. Díky jeho štábu, nápadu a obrovskému entuziasmu, vám mohu předvést klip “Hořká jako rtuť”, na který jsem hned ze dvou důvodů pyšná. Za prvé je na mou oblíbenou píseň. Za druhé je od mého milovaného syna Filipa,“ uvedla na sociálních sítích Lucie Bílá.

Úspěšné album Ta o mě vyšlo na podzim loňského roku, kdy se po více než třech letech od vydání předchozího alba Hana Lucie Bílá vrátila do bratislavského studia Littlebeat producentů Andreje Hrušky a Martina Maxo Šrámka. Ten je i spoluautorem hudby k této písni, autorem textu je pak populární mladý básník Petr Soukup.

Multilink alba Ta o mě: https://LucieBila.lnk.to/TaOMneYP

http://www.luciebila.com/
https://www.facebook.com/luciebila
https://www.instagram.com/luciebila

Připojené video