NA DOSLECH

NOVINKÁM SUPRAPHONU

Přečtěte si nové vydání našeho magazínu NA DOSLECH a poznejte více z aktuální produkce vydavatelství Supraphon. Novinky, ale i rozhovory a reportáže pěkně pohromadě právě zde!

Na titulní straně jsou Tata Bojs s velmi očekávanou albovou novinkou Jedna nula. V aktuálním newsletteru si přečtete také o nových albech Anety Langerové, skupiny Škwor a Lucie Bílé. Příznivce Jana Smigmatora může potěšit rozsáhlý rozhovor o albu Murphyho zákon a ti, kdo drží palce Lubošovi Pospíšilovi, se dočtou více o tom, co připravil se svými spolupracovníky ke svým neuvěřitelným sedmdesátinám. Milovníky odkazu Osvobozeného divadla jistě nadchne článek, který byl napsán k příležitosti vydání uceleného kompletu jeho nahrávek z let 1929 až 1938.

Sychravý podzim přeje poslechu audioknih, a tak v newsletteru představujeme trojlístek novinek z naší produkce, který udělá radost především dětem. Blížící se Vánoce připomeneme s Dagmar Peckovou a jejím Exaltatio, jež v mnohém navazuje na již zlatou deskou oceněné album Nativitas. Listopadový Na doslech uzavírají vzpomínky na nezapomenutelného básníka klavíru – pana profesora Ivana Moravce, jehož nedožité devadesátiny si nyní připomínáme s velkým (11CD+1DVD) kompletem jeho úžasných nahrávek.

OBSAH:
TATA BOJS – Jedna nula
ANETA LANGEROVÁ – Dvě slunce
ŠKWOR – Tváře smutnejch hrdinů
LUCIE BÍLÁ – Živák, Bílé Vánoce Lucie Bílé
JAN SMIGMATOR – Murphyho zákon
LUBOŠ POSPÍŠIL – …a nestřílejte na milence
OSVOBOZENÉ DIVADLO – Komplet 1929–1938
AUDIOKNIHY – Strašidlo cantervillské, Večerníček, Pohádky M. Kubátové
DAGMAR PECKOVÁ – Exaltatio
IVAN MORAVEC – Portrét

NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:
https://www.supraphon.cz/…lech-ix-2020?…

NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde:
https://www.supraphon.cz/…y/na-doslech