AJDONTKER

NOVÝ SINGL

Koupit album
Katalogové číslo: VS 0022-2

Talentovaná havířovská skupina Ajdontker se představuje novým singlem „Potápíme lodě“. Za dobu své existence stihla odehrát již pěknou řadu vlastních koncertů, konkrétně přes 360 vystoupení, ale také předskakovat předním hudebním tělesům česko-slovenské scény. Mezi největšími úspěchy můžeme uvést společné koncerty s Kryštof, Horkýže Slíže, Vypsanou fiXou, Olympic nebo Mirai. Zahráli také na předních českých festivalech, jako jsou Rock for People, Sázavafest, OAMF Přeštěnice, karvinský Dokořán a další.

Nyní kapela přichází s pilotním singlem „Potápíme lodě“ z chystaného v pořadí již druhého alba. Skladba vznikla ve vlastní produkci frontmana a hlavního skladatele skupiny Martina Hronka a basisty Łukasze Febera ve studiu Wavetime. O mix se postaral producent Ecson Waldes. Skladba naznačuje zvuk alba, které kapela momentálně dokončuje, slibuje různorodost a zejména pozitivní ladění. Píseň „Potápíme lodě“ vznikla na základě skutečného příběhu, který odhalí i videoklip.

„Příběh klipu se téměř celý odehrává v mém snu. Kapela se ocitá na moři, přičemž na závěr dojde k prolnutí děje s reálným místem, na kterém se událost, o níž je píseň napsána, skutečně stala,“ prozrazuje o klipu frontman skupiny Martin Hronek.

Skupina účinkuje aktuálně ve čtyřčlenném složení v čele se zpěvákem a kytaristou Martinem Hronkem, Adamem Střížem na kytaru, Łukaszem Feberem na baskytaru a bubeníkem Jakubem Doležalem. Přes toto klasické složení upoutává posluchače neotřelými melodiemi a silnými českými texty. O režii klipu „Potápíme lodě“ se postaral bratr Łukasze Michal Feber, který se skupinou spolupracoval již na dvou předešlých klipech.

Multilink: https://lnk.to/…tapimeLodePR

Připojené video