PAVEL ZEDNÍČEK

NOVÁ AUDIOKNIHA

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6627-2

Supraphon vydává pod titulem O pyšné lokomotivě a další pohádky o mašinkách novou nahrávku pohádek o mašinkách, vláčcích, lokomotivách a všem, co se děje na železnici. Pavel Zedníček je protagonistou úspěšné a oblíbené audioknihy Pohádky o mašinkách, která zdařile adaptovala pět příběhů ze stejnojmenné knížky Pavla Naumana.

Po čtvrtstoletí se herec vrátil do nahrávacího studia, aby načetl čtyři další pohádky od téhož spisovatele a přidal k nim trojici nových od dalších českých autorů. Legendární pohádky Pavla Naumana doplnili autoři Radek Adamec, Jiří Kahoun a Alan Piskač. Ve spojení s původní hudbou a řadou zvukových efektů jistě zaujmou nejen děti.

„Jsem rád, že po takové době vychází pokračování Mašinek a že baví posluchače, protože mě také,“ vzkazuje k vydání nové audioknihy herec Pavel Zedníček.

„Vláčky jsou fenoménem současných dětí. Je až s podivem, jak dnešní předškoláky a školáky stále fascinuje svět železnice. A k němu patří i pohádky a příběhy. Je skvělé, že se dětem stále líbí i přes půl století staré Pohádky o mašinkách od Pavla Naumana. Čtyři z nich tvoří základ našeho titulu. Doplnili jsme je ‚železničními‘ pohádkami dalších českých spisovatelů. Například Jiřího Kahouna, autora příběhů o včelích medvídcích. Věříme, že se díky interpretaci Pavla Zedníčka i díky hudbě a zvukovým efektům budou malým posluchačům líbit. A dokáží, že dobrodružství se dají zažít i na železničních kolejích, třeba při výletech vlakem,“ doplňuje k audioknize autor jedné z pohádek a producent Alan Piskač.

Celkový čas audioknihy O pyšné lokomotivě a další pohádky o mašinkách je jedna hodina a třicet sedm minut. Vychází digitálně a jako CD-MP3.

Tracklist:

  1. O pyšné lokomotivě
  2. Pohádka o zcela maličké lokomotivě
  3. Jak jela lokomotiva pro brambory
  4. O neposlušné mašince
  5. Mazutka
  6. Hádalka
  7. O dvou mašinkách

Připojené video