PRODEJNA MUSICPOINT JE OTEVŘENA!

TĚŠÍME SE NA VÁS

Od pondělí 10. května 2021 máme po nařízené odmlce konečně otevřenou prodejnu Musicpoint. Mnoho hudebních a filmových fanoušků již naši prodejnu zná, ale pro ty, kteří netuší: „Musicpoint je kamenná prodejna s hudebními nosiči nejen vydavatelství Supraphon, kterou naleznete v modrém funkcionalistickém domě Schlögl na Jungmannově náměstí 17 v Praze 1 – blízko dolní části Václavského náměstí.“

Otevírací doba od 10. května 2021:

Po – Pá: 10:00 – 19:00
So: 10:00 – 15:00
Ne: zavřeno

Náš e-shop Supraphonline nyní nabízí možnost nakupovat také fyzické nosiče (CD, LP, DVD apod.), které si můžete nechat zaslat přímo na vaši adresu nebo si je lze rezervovat a následně vyzvednout právě v naší kamenné prodejně Musicpoint. Nákup lze uhradit při vyzvednutí nebo online při rezervaci. Pokud si vybraný titul rezervujete online, máte jistotu, že pro vás bude v prodejně již připravený.

Prosíme vás o dodržování BEZPEČNOSTNÍCH PRAVIDEL: respektujte pokyny personálu do prodejny vstupujte pouze s nasazenou nanorouškou nebo respirátorem; používejte desinfekci rukou u vchodu do prodejny; při výběru zboží a placení nákupu dodržujte minimálně dvoumetrové rozestupy naznačené na podlaze prodejny je-li to možné, nákup plaťte bezhotovostně; nakupujte tak, abyste v prodejně strávili minimum času, personál prodejny vám pomůže s vyhledáním a výběrem zboží; v prodejně může být maximálně dvanáct zákazníků, počet zákazníků prodejny a e-shopů je regulován počtem nákupních košíků; v případě nerespektování těchto pravidel nebudete obslouženi a budete vyzváni k opuštění prodejny. Respektováním uvedených bezpečnostních pravidel chráníte sebe, ostatní zákazníky a naše zaměstnance. Personál prodejny dodržuje hygienická opatření. Děkujeme za Vaši ohleduplnost, pochopení a těšíme se na návštěvu!

Kontakt: +420 602 414 345

Vzpomínka na slavnostní otevření prodejny MUSICPOINT dne 3.12.2015: https://www.youtube.com/watch?…

Připojené video