NA DOSLECH

NOVINKÁM SUPRAPHONU

Přečtěte si květnové vydání našeho magazínu NA DOSLECH a poznejte více z aktuální produkce Supraphonu. Novinky, ale i rozhovory a reportáže pěkně pohromadě právě zde!

Na titulní straně je jeden v současnosti z nejpopulárnějších českých filmových herců Martin Hofmann, který načetl úspěšnou knihu Patrika Hartla „Prvok, Šampón, Tečka a Karel“ – v jejíž filmové podobě si i zahrál. Zatím co film čeká na své uvedení v kinech, můžete si čas zkrátit poslechem této jedinečné audioknihy. V aktuálním newsletteru NA DOSLECH samozřejmě nechybí ani nejnovější informace k hudební události měsíce května – k novému albu Michala Prokopa; legendy české pop-rockové scény. Album „Mohlo by to bejt nebe…“ vyjde 28. května.

V Na doslech nechybí ani článek k novince Tomáše Kluse „ČAUČESKU“, kterou písničkář vyjadřuje svůj občanský postoj k politikům a veřejnému dění v naší zemi. Téma politiky a historie naší republiky naplňuje také audioknihu „Střední Evropa je jako pták s očima vzadu“ Jacquese Rupnika. Kniha získala ocenění Magnesia Litera a ve zvukové podobě ožívá hlasy tří herců: Václava Jílka, Igora Orozoviče a Miloslava Königa. Na audioknize se také podílel význačný publicista Karel Hvížďala.

Květen v Supraphonu též náleží tónům klasické hudby. Měsíc lásky letos přeje albovým novinkám dvou výrazných žen: sopranistce Kateřině Kněžíkové a harfistce Janě Bouškové. Rozhovory s nimi přináší mnoho zajímavých a nevšedních postřehů. V závěru newsletteru jsou představeny podcasty, které Supraphon rozjel hned ve dvou řadách. Ani ty si nenechte ujít!
To všechno, a ještě mnohem více je vám teď doslova NA DOSLECH!

OBSAH:

PATRIK HARTL & MARTIN HOFMANN – Prvok, Šampón, Tečka a Karel
MICHAL PROKOP – Mohlo by to bejt nebe…
TOMÁŠ KLUS – ČAUČESKU
JACQUES RUPNIK – Střední Evropa je jako pták s očima vzadu
KATEŘINA KNĚŽÍKOVÁ – Phidylé
JANA BOUŠKOVÁ – Má vlast
PODCASTY – dvě série rozhovorů

NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:
https://www.supraphon.cz/…lech-iv-2021?…

NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde:
https://www.supraphon.cz/…y/na-doslech