LUCIE BÍLÁ A POKÁČ

NOVÝ SINGL

Koupit album
Katalogové číslo: VS 0039-2

Lucie Bílá představila nový singl, který pro ni napsal Pokáč. Píseň s názvem „Dobrý kafe“ dostala i vizuální podobu a videoklip se ihned po vydání stal hitem YouTube. Aktuálně se drží na špici v hudebních trendech a za tři dny dosáhl téměř 200 000 zhlédnutí. Za produkcí videoklipu stál syn Lucie Bílé Filip Kratochvíl společně s Hanou Urbánkovou, kameru a střih obstaral Patrik Černoch. O výslednou podobu nahrávky se postaral jeden z našich nejúspěšnějších producentů, který stojí například za hity Marka Ztraceného, Xindla X nebo i Jarka Nohavici a mnoha dalších. V písni Lucie zpívá: „Už nechci řvá, chci radši zpívat, na hvězdy se dívat a dobrý kafe pít…“

„Toužila jsem po písničce, která by vystihovala můj život v přítomnosti. Pokáč byl pro mne jasná volba, je rychlý, umí věci pojmenovat, a navíc ho mám ráda. Stačilo nám jedno setkání a písnička byla na světě. Pak putovalo vše do rukou mého producenta Dalibora Cidlinského a výsledek předčil i má očekávání. Jediný oříšek bylo počasí na natáčení videoklipu. Přála jsem si točit v přírodě, aby měla písnička prostor, lehkost, atmosféru svobody, kterou v sobě teď cítím, ale příroda se rozhodla zahnat nás domů, kde nepršelo. Nakonec jsem byla i za to vděčná. Patrik Černoch a můj syn Filip Kratochvíl natočili přesně to, co písnička potřebovala. Mám radost a těší mě, že se píseň líbí,“ dodává k novému singlu a videoklipu Lucie Bílá.

Nejpopulárnější zpěvačka a rekordní držitelka Českých slavíků se aktuálně věnuje svým sólovým koncertům s kapelou Petra Maláska nebo se jako speciální host skupiny Arakain objevuje na vybraných vystoupeních. V neposlední řadě se nově věnuje vlastnímu Divadlu Lucie Bílé, jehož repertoár zahrnuje zpěvaččiny koncerty a vystoupení hostujících divadelních souborů. Plánuje i produkci vlastních muzikálů, z nichž jako první bude v první polovině roku 2022 uveden muzikál Láska je láska. Pro svoje činohry si divadlo vybrali umělci jako Simona Stašová a Petr Nárožný.
Autorka fotografie k novému singlu je Kateřina Nováková.

http://www.luciebila.com/
https://www.facebook.com/luciebila
https://www.instagram.com/luciebila

Připojené video