MAREK ZTRACENÝ

Restart Tour 2021 bude!

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6597-2

Marek Ztracený prožívá snové období. Díky speciálnímu koncertnímu projektu Tour de Léto 2021 přivezl radost, zábavu, nabitý odpolední program a hlavně své písně do různých míst republiky. Na dvaceti převážně vyprodaných open air akcích se na Marka Ztraceného s jeho kapelou přišlo podívat více než 50 tisíc diváků!
Atmosféra byla vždy fantastická a všichni účastnící, a to jak ti v publiku, tak i na pódiu, si společně užívali mimořádný zážitek. Tour de Léto 2021 se tak zaslouženě stává festivalovou událostí letošního domácího hudebního léta.

Na úplný závěr tohoto turné však díky aktuálním vládním nařízením a opatřením zároveň padlo rozhodnutí o uskutečnění halového turné Restart 2021!
„Promysleli jsme to ze všech stran a úhlů a vyhodnotili, že když nám konečně vládní nařízení umožnila koncerty v O2 areně, Brně, Ostravě a Pardubicích uskutečnit i za cenu menších kompromisů, půjdeme do toho a uděláme všechno pro to, abyste dostali skvělý zážitek. Je to vlastně pokus o malý zázrak a bereme to jako obrovskou výzvu. Že i v téhle době to jde. Že i v téhle době se mohou lidé bavit a na chvíli hodit starosti za hlavu,“ oznámil Ztracený prostřednictvím svých sociálních sítí a pokračuje: „Od začátku pandemie jsme se řídili vládními nařízeními. Respektovali jsme, když bylo živé hraní zakázáno, a čekali, až někdo mávne a řekne ‚hrajte‘. A to se teď stalo! Oni mávli a my půšťáme,“ dodává s úsměvem Ztracený.
Celý tvůrčí a organizační tým tohoto turné zvažoval sice také další přesunutí, ale s ohledem na to, že situace může být i v budoucnu podobně komplikovaná, definitivní rozhodnutí padlo na uskutečnění tohoto halového turné. Zároveň si všichni uvědomují, že bude extrémně náročné postavit halovou show za tři týdny, ale slibují, že to bude stát za to!

„Hodláme respektovat všechny vládní nařízení, ale v kombinaci s tím budeme klást velký důraz na to, abyste se cítili dobře. Nečekejte žádnou ‚vězeňskou službu‘ u příchodu. Jasně, testy, certifikáty nebo potvrzení o prodělání nemoci se zkontrolovat musí. Ve finále je to pro dobro nás všech, aby se z koncertu stalo ‚nejzdravější‘ místo v ČR v danou chvíli,“ upřesňuje Ztracený

V případě koncertu v O2 areně platí, že vstupenky z termínu 20. 2. 2021 jsou platné na termín 15. 9. 2021 a vstupenky z 21. 2. 2021 jsou platné na termín 16. 9. 2021.

Aktuálně pak díky limitovanému počtu vrácených vstupenek na koncerty do pražské O2 areny je možné ještě koupit vstupenky na tyto dva koncerty v omezeném počtu, podobně jako na koncert do Ostravy, a to prostřednictvím ticketportal.cz. Koncerty v Brně a v Pardubicích jsou již kompletně vyprodány.

Samotné turné RESTART 2021 je navíc rámováno velkým gestem Marka Ztraceného, který věnoval dvacet tisíc lístků zdravotníkům, policistům, hasičům a dalším, kteří pomáhali zmírnit důsledky pandemie koronaviru.

Restart 2021
8. 9. – Brno, DRFG arena
15. a 16. 9. – Praha, O2 arena
25. 9. – Pardubice, enteria arena
2. 10. – Ostrava, Ostravar aréna

Více informací na www.marekztraceny.cz