JIŘÍ SCHELINGER

VZPOMÍNKOVÝ KONCERT

Koupit album
Katalogové číslo: 10 2120-2

Pokud ještě nemáte plány na nadcházející sobotu 11. září a patříte mezi příznivce muziky fenomenálního Jiřího Schelingera, doporučujeme si nenechat ujít vzpomínkový koncert k příležitosti jeho letošních nedožitých 70. narozenin, které jsme si na jaře připomněli LP reedicí kultovního alba Hrrr na ně…

Koncert se uskuteční na jednom z posledních míst, kde Schelinger koncertoval – ve středočeských Žlebech a vystoupí zde Luboš Rosenkranz & Jiří Schelinger Memory Band s exkluzivním hostem Josefem Havlíčkem (ex Skupina Jiřího Schelingera, Blue Effect, Abraxas a další).

„Jedním z posledních míst kde táta koncertoval jsou Žleby. Při založení FB skupiny Jiří Schelinger 70, která nyní čítá již přes čtyři tisíce členů, byl můj slib a tak trochu motto zorganizovat vzpomínkové setkání s muzikou táty a to rovnou v kraji jeho rodiště. Je mi velkou ctí pozvat všechny, kdo mají rádi jeho hudbu. Celé setkání jsem pojala s velkou úctou, respektem a pokorou ke jménu, které nosím. Během večera pokřtíme kalendář z fotografického portfolia pana Otto Dlaboboly, v němž jsou k vidění fotky, které nejsou příliš známé. Vzácným hostem bude Josef Havlíček, který byl za bubny v době, kdy táta zemřel. Celou akcí vás osobně provedu coby moderátorka a všichni společně si užijeme pohodový večer,“ říká k akci Schelingerova dcera Andrea, která je jedním z organizátorů.

Více info najdete ve FB události zde: https://www.facebook.com/…552483525423