NA DOSLECH

NOVINKÁM SUPRAPHONU

Listopad v produkci Supraphonu přeje vinylům! Přečtěte si listopadové vydání našeho magazínu NA DOSLECH a poznáte více. Novinky, ale i rozhovory a reportáže pěkně pohromadě právě zde!

Na titulní straně je Helena Vondráčková, která po pěti dekádách velice úspěšné kariéry se vrací v jubilejní edici LP/CD ke svému prvnímu studiovému albu Ostrov Heleny Vondráčkové. Další velkou legendou je zpěvačka Marie Rottrová, která slaví v listopadu neuvěřitelné životní jubileum. Supraphon k této příležitosti vydává album Lady Soul na vinylu. Vydání na LP desce se znovu dočkal Penzion svět! Legendární album autorské dvojice Hapka/Horáček stále překvapuje svojí originalitou a nadčasovostí. Další nezapomenutelnou deskou, která se vrací na LP je Svět hledačů Modrého Efektu. V listopadu si albem Andromeda připomeneme nedožité sedmdesátiny Věry Špinarové.

Aneta Langerová v aktuálním Na doslech představuje vinyl a turné Dvě slunce. Také skvělé album kapely Škwor Sliby & Lži je poprvé na vinylu!

Listopadový newsletter nezapomíná představit i novinky z oblasti stále více oblíbenějších audioknih. Poprvé v audiopodobě vychází bestseller Kniha o staré Praze a těšit se také můžeme na audioknihu Dva písaři s Miroslavem Táborským a Václavem Koptou. …To všechno, a ještě mnohem více je vám teď doslova NA DOSLECH!

OBSAH:
HELENA VONDRÁČKOVÁ – Ostrov
MARIE ROTTROVÁ – Lady Soul
HAPKA / HORÁČEK – V penzionu Svět
MODRÝ EFEKT – Svět hledačů
VĚRA ŠPINAROVÁ – Andromeda
ANETA LANGEROVÁ – Dvě slunce
KNIHA O STARÉ PRAZE – audiokniha
DVA PÍSAŘI – audiokniha

NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:
https://www.supraphon.cz/…ch-viii-2021?…

NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde:
https://www.supraphon.cz/…y/na-doslech