LUCIE BÍLÁ

NOVÝ VIDEOKLIP

Koupit album
Katalogové číslo: SU 6529-2

Dvacetinásobná česká slavice Lucie Bílá připravila pro své početné příznivce jedno milé překvapení a tím je nový videoklip. Jedná se o emotivní obrazové ztvárnění písničky „O lásce“, která pochází z jejího posledního studiového alba Ta o mě.

Píseň speciálně pro Lucii Bílou napsal čerstvý držitel Českého slavíka v mužské kategorii Marek Ztracený, konečnou zvukovou podobu nahrávce pak dal slovenský producent Martin Maxo Šrámek v bratislavském studiu Littlebeat.

Režisérem a kameramanem videoklipu byl Jaro Atry ze společnosti WeAreFilm, ale jeho původní idea vznikla s přispěním nejbližších a spolupracovníků Lucie Bílé, tedy syna Filipa Kratochvíla a Patrika Černocha.

„Mám nádherné povolání, díky kterému mohu posílat lidem něco, co teď všichni moc potřebujeme, a to je láska. Proto posílám pohlazení v podobě videoklipu, který se jmenuje ‚O lásce‘. Láska vyhrává v pohádkách a věřím, že vyhraje určitě i teď,“ vzkazuje Lucie Bílá i prostřednictvím nového videoklipu.

Na téma „láska“ navíc včera symbolicky v Divadle Lucie Bílé představil početný tvůrčí tým i plány s obnovenou premiérou muzikálu Láska je láska, která je naplánována na 7. 4. 2022.

Připojené video