NA DOSLECH

NOVINKÁM SUPRAPHONU

Přečtěte si aktuální vydání našeho magazínu NA DOSLECH a dozvíte se více o lednových a únorových novinkách.


Na titulní straně je Zdeněk Svěrák s audioknihou Povídky a jedna báseň, která vychází v polovině února. U příležitosti osmdesátin Ivana Mládka se objevuje jubilejní reedice jeho prvních alb. A třeba vás zaujme rozhovor, kde Mládek uvádí, co mu v době pandemie dělá radost. Zimní vydání newsletteru se také věnuje dalšímu titulu z edice mapující historii českého bigbítu: Pop Rock Line. U příležitosti vydání speciální reedice slavného alba Trash The Trash skupiny Arakain zavzpomínal kytarista Jiří Urban na mladé roky této heavy metalové legendy.


V aktuálním NA DOSLECH najdete rovněž pozvánku na první sólový koncert herce a muzikanta Igora Orozoviče, který dostal název: Když chlap svléká tmu – a uskuteční se pod křídly Supraphonu těsně před Velikonocemi v pražské La Fabrice.


Nezapomínáme na skvělé novinky klasické hudby! Vydavatelskou událostí letošního roku se jistě stane komplet 15CD Karel Ančerl – Live Recordings. A zajímavý projekt chystá na konec února soubor Collegium Marianum. To všechno, a ještě mnohem více je vám teď doslova NA DOSLECH!


OBSAH:

ZDENĚK SVĚRÁK – Povídky a jedna báseň

IVAN MLÁDEK – Rozhovor u příležitosti osmdesátin

POP ROCK LINE – 1966 / 1973

JIŘÍ URBAN – Rozhovor o kultovním albu Arakain

IGOR OROZOVIČ – Pozvání na koncert

KAREL ANČERL – Live Recordings

COLLEGIUM MARIANUM – Cachua Serranita


NA DOSLECH – AKTUÁLNÍ ČÍSLO – stahujte zde:

https://www.supraphon.cz/archivy-katalogy/na-doslech/928-na-doslech-i-ii-2022?permanent=1


NA DOSLECH – ARCHIV – naleznete zde:

https://www.supraphon.cz/archivy-katalogy/na-doslech